Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

11 Νοε 2011

Αιχμηρός ο Ψωμιάδης στον ΑΝΤ1

Π. Ψωμιάδης στον ΑΝΤ1: «Το ρολόι του παππού που φορά ο Παπανδρέου δυστυχώς έχει σταματήσει τα τελευταία χρόνια» 
Σκληρός απέναντι στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και στο νέο πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο ήταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Παρότρυνε τον κ. Παπαδήμο να μιλά πρώτα τη γλώσσα του..
ελληνικού λαού και μετά τη γλώσσα των Αμερικάνων, της τρόικας και της ΕΕ, δίνοντας ένα μπράβο στην Αλέκα Παπαρήγα για τις αλήθειες που λέει.
 Για τον Αντώνη Σαμαρά τόνισε ότι τον στηρίζει λέγοντας ότι εκεί που πρέπει να πει ναι να πει ναι, και εκεί που πρέπει να πει όχι να πει όχι, όπως έκανε το προηγούμενο διάστημα. «Ο κ. πρωθυπουργός γελοιοποίησε τη χώρα με το διάγγελμά του» είπε, ενώ επανέλαβε ότι θέλει μια κυβέρνηση για τους Έλληνες και όχι για τους ξένους. «Δεν είμαι καθόλου καθησυχαστικός» είπε και αναρωτήθηκε αν θα αλλάξει κάτι προς το καλύτερο για τους πολίτες στα χαράτσια, στους μισθούς, στην αγορά. 
«Το ρολόι του παππού που φορά ο Παπανδρέου δυστυχώς έχει σταματήσει τα τελευταία χρόνια» είπε χαρακτηριστικά, ενώ έκανε λόγο για προμελετημένο έγκλημα που ξεκίνησε εις βάρος του ελληνικού λαού που ξεκίνησε το 1981. Θα επιβιώσει η κυβέρνηση που θα πει ‘‘αφήστε να κυβερνήσουμε ελληνικά’’ τόνισε ενώ αναρωτήθηκε για το κατά πόσο υπεύθυνος είναι και ο Λ. Παπαδήμος για τη σημερινή κατάσταση. 
«Να βάλουμε κόκκινες γραμμές στη ΝΔ» τόνισε ενώ επανέλαβε «Είμαι με τη ΝΔ, με τον Αντώνη Σαμαρά», «πρέπει να λειτουργήσουν οι θεσμοί, να λειτουργήσει η αγορά» και να ασχοληθεί η κυβέρνηση με ζητήματα όμως το όνομα των Σκοπίων και η Χάγη, η ΑΟΖ κλπ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη