16 Νοε 2011

Τεράστια επιτυχία Λοβέρδου*, πέτυχε έκπτωση σε διαγωνισμό της ΔΕΗ 70% !!

Αναγνώστης μας ενημέρωσε ότι σε διαγωνισμούς τακτοποίησης κτιρίων της ΔΕΗ, δόθηκαν προσφορές με εκπτώσεις μεγαλύτερες του 50% που πολλές φορές φτάνουν μάλιστα και το 70%!
Σε οτιδήποτε γίνεται σήμερα διαγωνισμός και αφορά έργο,υπηρεσία, μελέτη, τακτοποίηση κτιρίων κλπ… σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα… γίνεται χαμός.
Οι «φυσιολογικές» εκπτώσεις είναι 50% και πάνω. Δηλαδή στην πραγματικότητα οι επαγγελματίες ...
ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ προκειμένου να έχουν δουλειά!

*Το όνομα Λοβέρδου το χρησιμοποιούμε για να έρθει στο μυαλό μας η επιτυχία του υπουργείου υγείας με τους διαγωνισμούς φαρμάκων. Φυσικά και συμφωνούμε με τους διαγωνισμούς, αλλά από την άλλη πρέπει να γνωρίζουμε και τι συμβαίνει αυτή την στιγμή στην Ελληνική κοινωνία.

Το συμπέρασμα  -για να τελειώνουμε- κε Λοβέρδο είναι το εξής:

Η κατάσταση στην αγορά είναι τόσο χάλια, όπου οι επαγγελματίες, προμηθευτές, έμποροι κλπ είναι σε απόγνωση. Έτσι δίνουν προσφορές ακόμη και κάτω του κόστους. Οι περισσότεροι αποσκοπούν στο να έχουν έστω κάποιο τζίρο, δηλαδή να έχουν κάποια χρήματα να λαμβάνουν, μπας και βουλώσουν καμια "τρύπα".

Έτσι αντί να πανηγυρίζετε στα κανάλια από το πρωί για τις επιτυχίες σας. Θα έπρεπε πρωτίστως να απολογηθείτε για την κατάντια της χώρας. Σας ενημερώνουμε ότι σε ένα μόλις μήνα (τον Οκτώβριο 2011) είχαμε 40.000 νέους ανέργους (περισσότερα εδώ)


Ο Έλληνας προκειμένου να έχει δουλειά δίνει τρελές εκπτώσεις. Αυτό οφείλεται στην κατάντια της Ελληνικής αγοράς. Μερίδιο της ευθύνης έχει και ο κ. Λοβέρδος (σαν κομμάτι του πολιτικού συστήματος)

Άρα με αυτήν την λογική.
Το ότι κάποιος απελπισμένος δίνει έκπτωση 70% -έστω και στη ΔΕΗ-, είναι ΚΑΙ δική του επιτυχία. Διαφωνεί κανείς;



Αυτά!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη