8 Νοε 2011

Ακόμη ένα μάθημα υψηλής πολιτικής από τον Γ. Μπουτάρη

"Είσαι γαϊδούρι ρε", είπε σε δημοσιογράφο σήμερα σε συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Αιτία η ενοχλητική ερώτηση, στην οποία δεν ήθελε να απαντήσει ο κ.Μπουτάρης κι ο δημοσιογράφος επανήλθε. Και αμέσως, αντί να..
του "ορμήξει" σύσσωμο το σινάφι, έσπευσαν όλοι να υποστηρίξουν τον Μπουτάρη κι όχι τον δημοσιογράφο ! Ενώ σε όλες (μα σε όλες, μα σε όλες) τις παρόμοιες περιπτώσεις όλοι υπερασπίζονται τον συνάδελφό τους. Τώρα τρέχουν να ψάξουν πού δουλεύει ο δημοσιογράφος, αν είναι μέλος της ΕΣΗΕΜΘ κι άλλα παρόμοια. Οι συνάδελφοί του!

Ηθικό δίδαγμα: Σήμερα ο κόσμος έχει αγριέψει τόσο, πού ..τέρμα οι ευγένειες. Ο Μπουτάρης δείχνει τον δρόμο. Προτείνουμε λοιπόν αν κάνει μια ενοχλητική ερώτηση στον Γκιουλέκα ή στον Παπαθεμελή ή στον Μάτη κλπ, κάποιος,  να του απαντήσουν με ένα φαρδύ-πλατύ "άντε γαμήσου ρε μαλάκα"! 

Περισσότερη δημοφιλία θα κερδίσουν. Δεν βλέπετε τι γίνεται με τον Μπουτάρη; Έχει χρησιμοποιήει άπειρες φορές και εντός του δημοτικού συμβουλίου, εκφράσεις πεζοδρομίου (άντε ρε βλάκα, είσαι ηλίθιος κλπ)  κι όλοι τρέχουν να τις καλύψουν (ειδικά ο Αγγελιοφόρος, που από το πολύ "στρογγύλεμα", οι δημοσιογράφοι του θα βλέπουν κουλουάκια στον ύπνο τους).
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη