30 Νοε 2011

Ο τολμών ΝΙΚΑ!

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στο Λονδίνο γνωρίζοντας πως δεν έχει να χάσει τίποτα. Ούτως ή άλλως η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League θα παιχτεί στην Τούμπα με την Ρούμπιν Καζάν. Ωστόσο το κίνητρο για διάκριση είναι μεγάλο. Με μια προσεκτική ματιά στις εξέδρες του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» παρατηρεί κανείς την εξής επιγραφή: «Το dare is to do». Σε ελεύθερη
μετάφραση «ο τολμών νικά». Και ο «Δικέφαλος» με τέτοια διάθεση θα μπει στο ματς με την Τότεναμ απόψε το βράδυ (22:05).

Με πολλές αλλαγές, αλλά πάντα επικίνδυνοι αφού διαθέτουν εξαιρετικό ρόστερ θα παραταχθούν οι Άγγλοι που χρειάζονται τη νίκη για να μην μπουν σε περιπέτειες. Χωρίς τους Λίνο και Βιεϊρίνια αλλά διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα οι Θεσσαλονικείς.

Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν με τερματοφύλακα τον Κουντιτσίνι, δεξιά στην άμυνα τον Τσόρλουκα, αριστερά τον Ρόουζ, στόπερ τους Γκαλάς-Μπασόνγκ, αμυντικά χαφ τους Κάρολ-Λίβερμορ, δεξί χαφ τον Τάουνσεντ, αριστερό τον Πίενααρ και δίδυμο στην επίθεση τους Κέιν-Ντεφόε. Ενώ οι φιλοξενούμενοι με τερματοφύλακα τον Χαλκιά, στην άμυνα -από τα αριστερά προς τα δεξιά- τους Σταφυλλίδη, Κοντρέρας, Μαλεζά και Έτο, τριάδα στα χαφ τους Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκη, δεξί χαφ τον Σαλπιγγίδη, αριστερό -με… αντίθετο πόδι- τον Γεωργιάδη και μοναδικό προωθημένο τον Αθανασιάδη.
http://www.sport-fm.gr/article/518374?utm_medium=feed&utm_source=yahoo&utm_campaign=yahoo_rss
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη