27 Νοε 2011

Ήττα σοκ για τον Ολυμπιακό

Λίγες μέρες μετά την καλύτερή του εμφάνιση στο Champions League, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε τη χειρότερή του στη Super League και ηττήθηκε -για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα- με κάτω τα χέρια 2-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Οι περισσότεροι παίκτες του Βαλβέρδε βρέθηκαν σε κάκιστη μέρα, έκαναν πάρα πολλά λάθη και χωρίς..
φρεσκάδα έδειξαν αυτή τη φορά επηρεασμένοι από τις πολλές απουσίες. Λάθος αντιδράσεις του Μέγερι στα δύο τέρματα, αλλά η αλήθεια είναι πως και οι συμπαίκτες του συναγωνίζονταν ποιος θα κάνει τα περισσότερα λάθη. Ως εκ τούτου ο Ολυμπιακός, που πλέον βρίσκεται στο -5 από τον Παναθηναϊκό, αποδείχθηκε εύκολη λεία για τους αρκάδες, που παίζοντας ψυχωμένα κέρδισαν δίκαια χάρη σε τέρματα των Μάρτινς (με πέναλτι) και Περόνε. Μεγάλη εμφάνιση από τον Χακόμπο και τα δύο στόπερ Πουλίδο, Μπαρτολίνι, άξιος συμπαραστάτης ο Μπρέσκα.

Αστέρας Τρίπολης: Φακόμπο, Τσαμπούρης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Φορμίκα (Aλβάρεζ), Μπρέσκα, Χουανίτο, Ροζέριο, Χούλι (Πιπίνης), Ράγιος, Περόνε (Ουσέρο).

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Τοροσίδης, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ (Χολέβας), Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Μοδέστο (Φετφατζίδης), Φουστέρ, Μόνχε (Πάντελιτς), Μιραλάς και Τζιμπούρ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη