16 Νοε 2011

"Ζόρισε" πολύ τον Σωτήρη Χατζηγάκη ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Aυτό το παιδί (ο Γιάννης Παπαδόπουλος), δεν το είχα προσέξει, ίσως γιατί είναι χαμηλών τόνων. Χθες το μεσημέρι όμως, τον άκουσα στον REAL FM, σε μια συνέντευξη με τον Σωτήρη Χατζηγάκη, που αποπέμφθηκε από τη ΝΔ και του έβγαλα το καπέλο.
Ο Σωτήρης Χατζηγάκης ξεκίνησε φορτσάτος, γεμάτος έχθρα προς τον Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας...
περίπου ότι ο κ.Σαμαράς, δεν εκφράζει τη ΝΔ, "θα την κάνει ΠΟΛ.ΑΝ" και τα λοιπά που λένε οι πικραμένοι οπαδοί της Ντόρας, που δεν μπόρεσαν ακόμη να χωνέψουν την ήττα.

Ο δημοσιογράφος τότε του υπενθύμισε ότι ο Σαμαράς, δεν είναι δοτός, ούτε φυτευτός στη ΝΔ αλλά εξελέγη δημοκρατικά από τη βάση του κόμματος, με εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους.

Στη συνέχεια ο κ.Χατζηγάκης απέδωσε το πρόβλημα της ΝΔ όχι στους βουλευτές της αλλά στα "σταγονίδια", που εντόπισε στο χώρο των συμβούλων του Σαμαρά που αρθρογραφούν σε blogs. Τους βάφτισε "κουκουλοφόρους" του διαδικτύου και "ακροδεξιούς" (η ετικέτα κάθε πονεμένου που δεν έχει επιχειρήματα), όταν είναι πασίγνωστο ότι αυτοί που εννοεί (ο Χρύσανθος Λαζαρίδης δηλαδή και ο Φαήλος Κρανιδιώτης), μια χαρά επώνυμα γράφουν τις απόψεις τους στο διαδίκτυο -στο antinews κυρίως- και έχουν και τεράστια απήχηση.

Άλλωστε το άρθρο που δεν άρεσε στον κ.Χατζηγάκη, δημοσιεύθηκε ολόκληρο, ολοσέλιδο, επώνυμα, με την υπογραφή και τη φωτογραφία του Φαήλου Κρανιδιώτη στην εφημερίδα "Δημοκρατία" χθες.


Παραμύθια του κ.Χατζηγάκη δηλαδή, που ενοχλήθηκε λέει, από τη δημοσίευση της φωτογραφίας στα blogs που τον δείχνει να χορεύει με τον Σουφλιά, στα εγκαίνια της Εγνατίας οδού, που πήρε ο Μπόμπολας.
Ε, εσείς είστε στη φωτογραφία κ.Χατζηγάκη, τι να κάνουν τα blogs; Τι φασιστική αντίληψη είναι αυτή;
Αν την είχε τη φωτογραφία το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ή το ΕΘΝΟΣ θα λέγατε κάτι; ΌΧΙ βέβαια !

Τέλος, ο κ.Χατζηγάκης ενοχλήθηκε όταν ο Γιάννης Παπαδόπουλος τον ρώτησε αν θα πάει στο κόμμα της κ.Μπακογιάννη. Όσο για αυτό, .....κοντός ψαλμός αλληλούια.

ΦΜ/taxalia
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη