2 Νοε 2011

Η Λευκή Αδελφότητα θέλει να ρίξει τον Παπανδρέου !

O Παπανδρέου γεννήθηκε και γαλουχήθηκε με τις αρχές της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ των Νεφελίμ στην απομονωμένη Μινεσότα, όπως ακριβώς και ο τελευταίος Αντίχριστος κατά τον 18ο αιώνα. Παρά το ότι ήταν φτωχός πήγε στα καλύτερα σχολεία. Ποιός πλήρωνε; Παρά το ότι ήταν άγνωστος μεταξύ αγνώστων ανελίχθη στην πολιτική ιεραρχία της Ελλάδας, μία απο τις πιο δύσκολες, αν οχι η πιο δύσκολη παγκόσμια. Παρά το οτι ξεκίνησε απο το γκέτο των μεταναστών σε μία, κακά τα ψέματα, ρατσιστική κοινωνία, έγινε Υπουργός. Παρά το ότι ...
δεν ανήκε σε καμία απο τις μυστικές λέσχες της ΛΕΥΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ (Ιλλουμινάτι, Μασωνία. Μπίλντερμπεργκ, Σκαλ & Μπόουνς, Ναίτες κτλ) πήρε το χρίσμα για την προεδρική υποψηφιότητα απο τα μέλη της πράσινης αδελφότητας.
Μα ποιός είναι τέλος πάντων ο Παπανδρέου; Mερικοί βιάστηκαν να πούν οτι είναι ο Αντίχριστος. Θα μπορούσε να είναι. Είναι νέος, δυναμικός, γυμνασμένος, φαντάζει αυστηρά δίκαιος και όλος ο κόσμος περιμένει πολλά απο αυτόν. Ο Παπανδρέου ωστόσο είναι ο εκλεκτός των μισητών αντιπάλων εκείνων που προωθούν τον Αντίχριστο. Οι 72 βασιλείς των υποχθόνιων Νεφελίμ, βλέπετε, είναι χωρισμένοι σε δύο ομάδες των 36 (1+2+3+4+.....34+35+36=666, σύμπτωση ;).
Η μία ομάδα ονομάζεται ΛΕΥΚΉ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ και η άλλη ΠΡΑΣΙΝΗ.

Η ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ, με έδρα μία υπόγεια πολιτεία, τη ΛΕΥΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, 10 χιλιόμετρα κάτω απο την Πλατεία Κολιάτσου, ελέγχει αυτή τη στιγμή τον πλανήτη με τους εκπροσώπους της στον ελληνικό Κοινοβούλιο. Αυτή είναι που θα φέρει και τον Αντίχριστο και θα τον κάνει αποδεκτό σε όλους. Αρχηγός της είναι ο ίδιος ο Σατανάς, με υπαρχηγούς τους Νεφελίμ βασιλείς ΒΕΛΙΑΛ και ΒΑΑΛ.

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ βασίζεται στην ελίτ των Νεφελίμ, τους ΜΠΑΧΟΜΕΧ, το γένος που είναι γνωστό στους θρύλλους των ανθρώπων σαν βρυκόλακες. Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ διοικείται απο τον πολέμαρχο ΣΗΜΙΤΕΛΟΝ μέσω της αδελφότητας ΜΠΕΝ ΙΖΕΛ ΩΩΧ.

Αυτοί θέλουν να επικρατήσουν στη Γη και το σύμπαν οι Νεφελίμ και όχι οι δαίμονες, έχοντας σαν στόχο να απαλλαγούν οι Νεφελίμ από το υλικό σώμα και θέλουν να φέρουν τον δικό τους επιχθόνιο βασιλιά, έχοντας πάντοτε έναν έτοιμο υποψήφιο. Οεκλεκτός τους αυτή την εποχή ήταν ο Ομπάμα. Οι ελπίδες τους να νικήσουν την πανίσχυρη ,επι της Γης ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ και να επιβάλλουν τον δικό τους βασιλιά ήταν σχεδόν ανύπαρκτες , διότι δεν σχεδίαζαν καν μία αντιπαράθεση μαζί της.

Τι συνέβη λοιπόν και η ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ προώθησε τον εκλεκτό της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ;

Συνεχίζεται σε όλα τα ΠΑΣΟΚικά ΜΜΕ.......

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη