20 Νοε 2011

Τέρμα στα σενάρια περί διαδοχής βάζει ο κ. Παπανδρέου

Πιέσεις από τους εργολάβους της ενημέρωσης δέχεται ο Παπανδρέου, για να ανοίξει το θέμα της διαδοχής. Θα υποκύψει;
Σήμερα πάντως, οι εφημερίδες που τον έφεραν στην εξουσία, τον παρουσίαζαν ως αντάξιο των χαρακτηρισμών Σαρκοζί...
Με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ, στην ουσία ο κ. Παπανδρέου δίνει απάντηση στα σενάρια περί διαδοχής του και επιχειρεί να βάλει ένα τέρμα σ' αυτά. Η ανακοίνωση..
αναφέρει ότι ο κ. Παπανδρέου, ενδιαφέρεται για την ομαλή εξέλιξη, την σταθερότητα και την αποτελεσματικότητα της μεγάλης προσπάθειας κ.λ.π. και καταλήγει πως οτιδήποτε άλλο, όπως αναφορές ή σχόλια σε πάσης φύσεως ΜΜΕ, δεν απηχούν παρά διαθέσεις, προθέσεις και σχεδιασμούς άλλων και όχι προφανώς του ίδιου.
 Η πλήρης ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, ενδιαφέρεται για την ομαλή εξέλιξη, την σταθερότητα και την.... αποτελεσματικότητα της μεγάλης προσπάθειας που έχει αναλάβει για την έξοδο της χώρας από την κρίση και για την διαμόρφωση των καλύτερων δυνατών όρων και προϋποθέσεων για την αλλαγή του πολιτικού, διοικητικού και αναπτυξιακού μοντέλου. Στο πλαίσιο αυτό, απαιτείται συνέπεια και συγκέντρωση όλων των δυνάμεων της χώρας στην υλοποίηση των αποφάσεων της 26ης - 27ης Οκτωβρίου και ικανοποίηση των υποχρεώσεων και των δεσμεύσεων που απορρέουν από αυτές, προκειμένου να καταβληθεί η 6η δόση και να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την σύναψη του νέου χρηματοδοτικού προγράμματος. Η επιτυχία της κυβέρνησης, η σταθερή πορεία της χώρας, η σταθερή πορεία του ΠΑΣΟΚ, αποτελούν προτεραιότητα για τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Α. Παπανδρέου. Οτιδήποτε άλλο, όπως αναφορές ή σχόλια σε πάσης φύσεως ΜΜΕ, δεν απηχούν παρά διαθέσεις, προθέσεις και σχεδιασμούς άλλων».

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη