8 Νοε 2011

Θα πλακωνόταν στο ξύλο ο Μπουτάρης με "δημοσιογράφο"!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης. Λίγα λεπτά αφότου είχε αρχίσει η συνέντευξη τύπου για την ανακύκλωση κάποιος...
δημοσιογράφος ζήτησε να του δοθεί ο λόγος προκειμένου να θέσει ερωτήματα στον κ. Μπουτάρη. Η σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα τύπου ζήτησε από τον άγνωστο στους δημοσιογραφικούς κύκλους «δημοσιογράφο» να αναφέρει το όνομά του και το μέσο στο οποίο εργάζεται (τυπική διαδικασία στις συνεντεύξεις τύπου). Ο εν λόγω κύριος δήλωσε ότι εργάζεται στον "Τύπο Θεσσαλονίκης" χωρίς να δηλώσει όνομα. Στη συνέχεια άρχισε να μιλά με επιθετικό τρόπο στη σύμβουλο τύπου του Δημάρχου και λίγο αργότερα άρχισε να απευθύνει συστάσεις προς τον κ. Μπουτάρη «να συμμαζέψει τους συνεργάτες του».

Οι δημοσιογράφοι παρακολουθούσαν εμβρόντητοι το περιστατικό. Ο Γιάννης Μπουτάρης δεν ήθελε πολύ για να «φουντώσει». Βλέποντας τον «δημοσιογράφο» να του κουνά επιδεικτικά το δάχτυλο του είπε: Το δάχτυλο που μου κουνάς να το βάλεις εκεί που ξέρεις (χωρίς να διευκρινίσει που). Εκείνος αντέδρασε λέγοντας: «τέτοιος είσαι»! Συνέχισε να φωνάζει διακόπτοντας τη διαδικασία των ερωτήσεων και εγκαλώντας τον Δήμαρχο για δηλώσεις που έκανε στο παρελθόν σχετικά με την ανακύκλωση και τα ζυγολόγια. Τότε ο Γιάννης Μπουτάρης του απάντησε: «Είσαι γάιδαρος»! Ο «δημοσιογράφος» απάντησε: «Πάμε έξω χωρίς τους φρουρούς σου να σου δείξω τι είμαι»!

Ο καυγάς διεκόπη προς στιγμήν για να ανάψει και πάλι μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης τύπου.

Έξω από την αίθουσα ο «δημοσιογράφος» συνέχισε να προκαλεί φραστικά τον Δήμαρχο μιλώντας επικριτικά για αυτόν. Ήδη τον είχε προκαλέσει να λογαριαστούνε σαν άντρες. Έτσι λοιπόν ο Γιάννης Μπουτάρης πλησίασε με ορμή προς το μέρος του δείχνοντας ότι «δεν μασάει». Τελευταία στιγμή τον συγκράτησαν οι συνεργάτες του και δεν πιάστηκε στα χέρια με τον προκλητικό «δημοσιογράφο».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνθρωπος που τα έβαλε με τον Μπουτάρη ήταν εργαζόμενος στο Σύνδεσμο ΟΤΑ Νομού Θεσσαλονίκης. Όπως φαίνεται δεν εργάζεται για τον "Τύπο Θεσσαλονίκης" καθώς ο δημοσιογράφος του συγκεκριμένου μέσου που ήταν παρών δήλωσε ότι δεν τον γνώριζε.
thestival
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη