17 Νοε 2011

CHE CAZZO !

Συγκρότησαν, λέει, οι Ιταλιάνοι, μέσα σε 48 ώρες από την παραίτηση Μπερλουσκόνι, κυβέρνηση συνεργασίας, η οποία περιλαμβάνει μόλις 11 υπουργούς, εκ των οποίων οι 5 άνευ χαρτοφυλακίου. 
Χα! Ας γελάσω... Τι ξέρουν μωρέ οι μακαρονάδες από πολιτικές διεργασίες και άσκηση εξουσίας; Πώς μπορείς να κυβερνήσεις ένα κράτος (την 8η ισχυρότερη οικονομία του κόσμου) με 11 νοματαίους; Τι νομίζουν ότι είναι; Κυβέρνηση είναι αυτή ή η ενδεκάδα της Γιουβέντους; 
Άμα δεν έχεις καμιά πενηνταριά πολιτικούς «γίγαντες», υπουργούς, αναπληρωτές και ..
υφυπουργούς, πώς θα παράξεις έργο; Και πως τολμούν να φτιάξουν κυβέρνηση μόνο από τεχνοκράτες, χωρίς συμμετοχή πολιτικών προσώπων;
 Που πας ρε Καραμήτρο χωρίς να έχεις στη σύνθεσή σου έναν Σαχινίδη, μια Φώφη, μια Χριστοφιλοπούλου, μια Ξενογιαννακοπούλου, έναν Ξυνίδη, έναν Τιμοσίδη, έναν Αστέριο Ροντούλη, έναν Αβραμόπουλο, έναν Άδωνι; Γομάρια, ε γομάρια!!! 
Είναι προφανές ότι οι γείτονες στερούνται άξιου πολιτικού δυναμικού, ώστε δεν μπορούν να στελεχώσουν επαρκώς μία κυβέρνηση. Ενώ εμείς, έχουμε πληθώρα πολιτικών γιγάντων, αποδεδειγμένα επιτυχημένων και άξιων «τέκνων της πατρίδος». 
Έχουμε τόσους, που δεν τους φτάνουν οι καρέκλες στην αίθουσα συνεδριάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου… 
Αυτή είναι η κατάντια της γείτονος... Ενώ εμείς... βρήκαμε έναν σοβαρό άνθρωπο να κάνουμε Πρωθυπουργό και του φορτώσαμε από δίπλα τη «σάρα τη μάρα και το κακό συναπάντημα». 
Να δω πόσο θ’ αντέξει ο άνθρωπος... 

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη