8 Νοε 2011

H γεύση του σκοταδιού

Το δείπνο στο σκοτάδι είναι μια δραστηριότητα που ξεκίνησε σττην Ευρώπη τον 18ο αιώνα προκειμένου να εξοικειωθούν οι βλέποντες με τη κατάσταση της τυφλότητας. Τα πρώτα εστιατόρια..
δημιουργήθηκαν σε Γαλλία και Ελβετία το 1999. Έκτοται δημιουργούνται εστιατόρια, βυθισμένα στο σκοτάδι σε διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο με αθρόα προσέλευση πελατών. Σε όλα τα εστιατόρια απασχολούνται ως σερβιτόροι, αποκλειστικά, άτομα με μερική ή ολική απώλεια όρασης. Εκτός απο μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία για τους βλέποντες, να ενεργοποιήσουν τις υπόλοιπες αισθήσεις τους, είναι και μια πολύ καλή δυνατότητα για τους μη βλέποντες να εργασθούν σε ένα νέο επάγγελμα.

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Γαστρονομίας που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης

Το Ginger Oil σας προσκαλεί

τη Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2011

να ευαισθητοποιηθείτε, να δυσκολευτείτε, εν τέλει να απολαύσετε ένα πλήρες δείπνο στο απόλυτο σκοτάδι.

Το δείπνο περιλαμβάνει:
ορεκτικό
σαλάτα
κυρίως πιάτο
γλυκό
κρασί

Τι ακριβώς περιλαμβάνει το μενού δεν αναφέρεται εσκεμμένα. Είναι μια δοκιμασία γευστική, ένα παιχνίδι γευσιγνωσίας μιας και βρισκόμαστε εν μέσω Φεστιβάλ Γαστρονομίας.

Το service θα αναλάβουν άτομα με μερική ή ολική απώλεια όρασης, τα οποία απασχολούνται επαγγελματικά στην εδήλωσή μας.

Τιμή συμμετοχής: 40 ευρώ
Ώρα προσέλευσης: 21:00

Κρατήσεις και αγορά προσκλήσεων απο το Ginger Oil , Π.Π.Γερμανού 23, Θεσ/κη, τηλ 2310- 265038
Περιορισμένος αριθμός θέσεων
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη