6 Νοε 2011

To μπαλάκι στον Παπανδρέου

ή το παίρνει απόφαση ο Γιώργος Παπανδρέου ότι τελείωσε -για πάντα- πολιτικά ή έχει ολόκληρη την ευθύνη, για ό,τι γίνει από δω και πέρα, ολομόναχος.

Το πρώτο του γκολ έβαλε επιτέλους ο Αντώνης Σαμαράς, μετά από μια μακρά περίοδο διασυρμού του από τον συμφοιτητή του, ο οποίος τον "δούλεψε" επανειλημμένα, χωρίς ούτε καν να κρατά τα προσχήματα. Τον κορόιδεψε άπειρες φορές, τον έφτυσε κατάμουτρα, τον διέσυρε, κι ο Σαμαράς βρισκόταν πάντα ...
ένα βήμα πίσω.

Σήμερα ο Σαμαράς ήταν επιτέλους για πρώτη φορά απλός και σαφής: "Μόνη προϋπόθεση η παραίτηση Παπανδρέου" για να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε συζήτηση. Κι έτσι φύγαμε από τους πασοκικούς τακτικισμούς και περάσαμε στην ουσία της πολιτικής. Οπότε κανένα κολπάκι των εκλογομαγείρων δολοπλόκων του ΠΑΣΟΚ και των φερεφώνων τους δεν περνά πλέον.

Πιό απλά δεν γίνεται: Για οποιαδήποτε εξέλιξη, αναμένεται η παραίτηση Παπανδρέου. Η αληθινή, κανονική, μόνιμη, ουσιαστική παραίτηση Παπανδρέου. Χωρίς αστερίσκους και πασοκικές πονηριές.
 
Πιό απλά δεν γίνεται: ή το παίρνει απόφαση ο Γιώργος Παπανδρέου ότι τελείωσε (πολιτικά) -για πάντα- ή έχει ολόκληρη την ευθύνη, ολομόναχός του. Ας συνεχίσει μόνος του κι ας αφήσει τα κόλπα.

Οι προβολείς χτυπούν τώρα, με χιλιάδες lumier πάνω στο πρόσωπο του Γιώργου. Μόνο σε αυτόν και σε κανένα άλλον.

Λοιπόν Γιώργο;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη