6 Δεκ 2011

Αστείες συνομωσιολογίες από 12 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για "ανατροπή Παπανδρέου"

Πολιτική παρέμβαση 12 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, είχαμε χθες, με ένα κείμενο που βρίθει Λιακοπουλικών αποκαλύψεων και σεναρίων συνομωσίας, ότι υπέρτατες σκοτεινές δυνάμεις ανέτρεψαν τον Παπανδρέου (και όχι ότι παραιτήθηκε). Οι 12 λένε μεταξύ άλλων: 
"Η θρυαλλίδα για την κορύφωση της πολιτικής κρίσης ήταν το δίλημμα που διατύπωσε πριν από λίγο καιρό η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μεταξύ τραπεζικού ή εθνικού συμφέροντος, καθώς ήταν γνωστό, ότι ..
το εγχώριο και διεθνές χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο δεν ήθελε ούτε γενναίο «κούρεμα» των ομολόγων του ιδιωτικού τομέα ούτε την έκδοση κοινών μετοχών για τη νέα χρηματοδότηση των τραπεζών. Έτσι, αμέσως μετά την απόφαση της Συνόδου Κορυφής στις 27.10.2011, μέσα από μια αλληλουχία δραματικών γεγονότων, ο εκλεγμένος πρωθυπουργός της χώρας ανατράπηκε και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αντικαταστάθηκε από κυβέρνηση συνεργασίας τριών κομμάτων.".

Προφανώς, οι 12 και οι οπαδοί τους, αν ερωτώνταν 6 μήνες πριν, για τα αίτια της πτώσης Καραμανλή και τους ζητούσαν να σχολιάσουν τις εκτιμήσεις για ανατροπή του από ξένα κέντρα, θα τις αποκαλούσαν "συνομωσιολογίες" και φαιδρότητες.
Το ΄χουν κάνει ήδη. Αν ανατρέξετε σε αναρτήσεις στο διαδίκτυο, όπου υπάρχει σχετική εκτίμηση για τον Καραμανλή, ότι "τον έριξαν οι Αμερικάνοι εξαιτίας της ενεργειακής πολιτικής του", θα δείτε σχόλια συντρόφων γεμάτα ειρωνία.
Βλέπετε καμιά διαφορά με τη χθεσινή επιστολή;
Όπως λένε και στο χωριό μου στην Κοζάνη "με τι σειρά ξιούνται (ξύνονται) τα γ'μάρια (γαϊδούρια).

Ν.Δ./taxalia
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη