28 Δεκ 2011

Ολοκληρώθηκε ο 1ος Μαραθώνιος Αλληλεγγύης για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 1ος Μαραθώνιος Αλληλεγγύης και προσφοράς που διοργάνωσε το Mediterranean College, τα IEK ΞΥΝΗ και η αλυσίδα πολιτισμού ΙΑΝΟΣ για το
Ελληνικό Παιδικό χωριό στο Φίλυρο.

Ο Μαραθώνιος Αλληλεγγύης που ξεκίνησε στις 11/11/11 και ολοκληρώθηκε στις 21/12/11 περιελάμβανε ένα πλήθος δράσεων, μεταξύ άλλων φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου, δενδροφύτευση, συναυλία αγάπης και διήμερο φιλανθρωπικό bazaar, με στόχο την διάδοση του έργου του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στις δράσεις δείχνοντας πως η οικονομική κρίση δεν μπορεί να νικήσει την ανθρωπιά μας . Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να δοθεί σε όλους τους εθελοντές , στους χορηγούς και στις δημοτικές αρχές των δήμων Πυλαίας-Χορτιάτη και Αμπελοκήπων Μενεμένης που πίστεψαν και στήριξαν τον Μαραθώνιο Αλληλεγγύης από την αρχή μέχρι το τέλος.

Σύμφωνα με τον κύριο Βαλογιάννη, διευθυντή ανάπτυξης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας, «η ανταπόκριση του κόσμου ήταν περισσότερο από ενθαρρυντική γεγονός που μας εμψυχώνει και μας δίνει κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε ακόμα και σ` αυτούς τους καιρούς της κρίσης αντάξιοι της παράδοσης που έχουμε δημιουργήσει ως Όμιλος, στο πεδίο που ονομάζουμε “εταιρική κοινωνική ευθύνη”
Μέσω του Μαραθώνιου Αλληλεγγύης στείλαμε ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας. Ευχαριστούμε θερμά όσους συμμετείχαν και προσέφεραν ελπίδα, χαρά και αγάπη στα παιδιά του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.»
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη