31 Δεκ 2011

Με πυροτεχνήματα γιόρτασαν τον ερχομό του 2012 στην Αυστραλία (video)

Σε κάποιες περιοχές της γης το 2012 έχει μπει εδώ και μερικές ώρες και ...έρχεται σε μας.

Με φαντασμαγορικές εκδηλώσεις και βεγγαλικά, υποδέχθηκε το 2012 το Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Ανάλογες εκδηλώσεις υποδοχής του νέου έτους, αναμένονται σε λίγες ώρες και στην..
Ευρώπη. Στο Παρίσι την πόλη του φωτός, οι Γάλλοι ήδη έχουν ετοιμάσει μια καταπληκτική φιέστα στον πύργο του Αίφελ. Το Λονδίνο ως Ολυμπιακή πόλη του 2012 έχει την τιμητική του και αναμένεται να δώσει την δική του νότα στις εορταστικές εκδηλώσεις με πολύχρωμα βεγγαλικά και συναυλίες.
Στην Μελβούρνη της Αυστραλίας όμως το 2012 δεν μπήκε και τόσο καλά αφού στο Κέντρο Τεχνών ξέσπασε φωτιά από τα πυροτεχνήματα.
Η φωτιά φαίνεται να προκλήθηκε από ένα πυροτέχνημα που απέτυχε να ανταποκριθεί ορθά κατά τη θεαματική επίδειξη, την οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από μισό εκατομμύριο ανθρώποι.
Η περιοχή γύρω από το Κέντρο Τεχνών εκκενώθηκε αμέσως μετά το τέλος των πυροτεχνημάτων.
Τριάντα λεπτά μετά την έναρξη του Νέου Έτους  φλόγες κάλυπταν τις δύο όψεις της κορυφής του Κέντρου Τεχνών στην St Kilda Rd και τα πυροσβεστικά οχήματα προσπαθούσαν να βρουν το δρόμο τους μέσα από εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες.
Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, δήλωσε: «Έχουμε τέσσερα οχήματα πυρόσβεσης, αλλά δεν μπορούμε να περάσουμε γιατί υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι εκεί”.
Μεγάλα κομμάτια απο φλεγόμενα συντρίμμια έπεσαν στίς 12.32am, προκαλώντας καπνό.
Αστυνομία προσπαθούσε να κρατήσει εκατοντάδες ανθρώπους, πολλοί από τους οποίους είχαν σταθμεύσει τα αυτοκίνητά τους στο Κέντρο Τεχνών.
 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη