20 Δεκ 2011

3η επιστολή Κοντού τον Πρόεδρο της Βουλής !

Μάθημα δημοκρατίας από τον βουλευτή Αλέξανδρο Κοντό. Ο άνθρωπος ζητάει απεγνωσμένα να τον ελέγξουν, αλλά οι πονηροί δεν προχωρούν για να αιωρείται η λάσπη...
Προς: Τον Αξιότιμο Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο 
Αθήνα 20/12/2011 
Κύριε Πρόεδρε, Η παντελής έλλειψη ενδιαφέροντος που επιδεικνύετε σχεδόν ένα χρόνο τώρα σε σχέση με το απολύτως δίκαιο και νόμιμο δικαίωμά μου να διερευνηθεί ουσιαστικά και..
πρωτίστως αντικειμενικά, από ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς, η πολιτική σκευωρία που στήθηκε γύρω από το πρόσωπό μου σε σχέση με την υπόθεση της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου, με υποχρεώνει να επανέλθω και να σας ζητήσω, για τρίτη συνεχή φορά, να πάρετε μία σαφή και ξεκάθαρη θέση απέναντι στο σχετικό αίτημά μου, τιμώντας τον θεσμικό ρόλο σας και αναλαμβάνοντας την ευθύνη που σας αντιστοιχεί ως Προέδρου του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
 Γνωρίζετε πως έχω κατ' επανάληψη δηλώσει ρητά σε σχέση με την εν λόγω υπόθεση, ότι δεν πρόκειται να συμβιβαστώ ούτε με τις πολιτικές μεθοδεύσεις, κυρίως της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, σε βάρος μου, ούτε με την λογική της παραγραφής των αποδιδόμενων, από τους πολιτικούς αντιπάλους μου στο πρόσωπό μου, αδικημάτων. 
 Αντιθέτως, επιδιώκω με κάθε νόμιμο μέσο να καταδείξω ότι χρησιμοποιήθηκαν οι θεσμικές διαδικασίες των εξεταστικών και προανακριτικών επιτροπών της Βουλής με αποκλειστικό σκοπό την εξυπηρέτηση μικροκομματικών σκοπιμοτήτων, αδιαφορώντας για το γεγονός της παντελούς έλλειψης στοιχείων σε βάρος μου. 

 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ε. ΚΟΝΤΟΣ Βουλευτής Ν. Ξάνθης-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη