21 Δεκ 2011

Χριστούγεννα για όλους!

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας επισκέφτηκε σήμερα Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, το δημοτικό βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης, ‘’Άγιος Στυλιανός’’, στο πλαίσιο της δράσης ‘’Χριστούγεννα για Όλους’’ της Αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης.
Κατά την επίσκεψη, ο κ. Τζιτζικώστας μοίρασε δώρα στα παιδιά τα οποία φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του βρεφοκομείου και
αντάλλαξε ευχές με το διοικητικό συμβούλιο και τους εργαζομένους, ενώ τα παιδιά έψαλαν τα κάλαντα.
Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης ο κ. Τζιτζικώστας δήλωσε :
«Σε αυτές τις γιορτινές μέρες, μέσα από τη δράση μας ‘Χριστούγεννα για όλους’, θέλουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά του βρεφοκομείου Αγ. Στυλιανός να περάσουν όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα και να τους χαρίσουμε το λιγότερο που μπορούμε, ένα χαμόγελο. Θέλω να συγχαρώ το διοικητικό συμβούλιο και τους εργαζομένους για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν και τη φροντίδα που προσφέρουν στα παιδιά που φιλοξενούνται στο βρεφοκομείο.
Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα, μπορούμε όλοι μας να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και με μικρά και συμβολικά δώρα να τους κάνουμε να νιώσουν αυτές τις μέρες πιο όμορφα. Θέλω να ευχαριστήσω την αλυσίδα παιχνιδιών ΚΟΥΚΟΥ και τον κ. Πυλαρινό, αλλά και τον όμιλο ’Μαλλιάρης –Παιδεία’ για την ευγενική τους χορηγία δώρων και βιβλίων που προσέφεραν στη δράση μας για τα παιδιά».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη