23 Δεκ 2011

Βλέπουν "Το Φώς το Αληθινό" μόλις απομακρυνθούν !!!

Δριμεία κριτική στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ άσκησε οΓιώργος Φλωρίδης,μιλώντας στην πρώτη εκδήλωση του «Κοινωνικού Συνδέσμου», στη Θεσσαλονίκη, όπου παρουσίασε τους στόχους της πολιτικής πρωτοβουλίας.

Ο κ. Φλωρίδης τόνισε ότι τοΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζει «βαθύ πρόβλημα δημοκρατίας», ενώ αναφερόμενος στην κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου σημείωσε ότι «υπήρξε η πιο ακραία εμφάνιση της αντίληψης του ηγεμόνα που όταν εκλέγεται αρχηγός του κόμματος κατακτά το κόμμα και όταν εκλέγεται πρωθυπουργός κατακτά και τη χώρα». «Μετέτρεψε το υπηρετικό του προσωπικό σε υπουργικό συμβούλιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Φλωρίδης  δεν σταμάτησε την κριτική του μόνο στον Γ.Α.Π .
Σχολίασε το νομοσχέδιο Γιαννίτση για το Ασφαλιστικό το 2001 και θύμισε σε όλους πωςοι ίδιοι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ που στο υπουργικό συμβούλιο ψήφισαν το ν/σχ, τοκαταψήφισαν ως μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου.
«Το ΠΑΣΟΚ νίκησε κατά κράτος τον πρωθυπουργό του, τον Κώστα Σημίτη και τέλειωσε το εκσυγχρονιστικό εγχείρημα»...

Τί άλλο μπορεί να προσθέσει ένας blogger ;;;

Τα λέγαμε (αρκετοί από εμάς...) από την ΠΡΩΤΗ μέρα...
Πολλοί κομματικοί αντιδρούσαν νομίζοντας ότι αυτά τα λέμε μόνο από αντιπολιτευτική σκοπιά...

Τώρα ;;;
ΤΙ μπορούν να πούν ;;;
Τα λέει ένα ΣΤΕΛΕΧΟΣ του ΠΑ-ΣΟΚ που τα έχει ζήσει από μέσα...

Το κακό είναι ότι η Κυβέρνηση Παπαδήμου αποτελείται κυρίως από "το υπηρετικό προσωπικό του ηγεμόνα" σύμφωνα με τον κ. Φλωρίδη και δυστυχώς υπάρχουν ορισμένοι που προσπαθούν να διατηρήσουν την κατάσταση αυτή για το 2012 και ίσως και το 2013 !!!


http://antilogos-gr.blogspot.com/2011/12/blog-post_23.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη