19 Δεκ 2011

Καρατζαφέρης: "σε δύο μήνες θα είμαι αντιπρόεδρος"

Οργιάζει το πολιτικό κουτσομπολιό, μετά τη δήλωση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου (που διέψευσε ότι ο μισθός του ήταν 1.000.000 ευρώ), ότι σε δύο μήνες θα είναι Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης. Ξεχύθηκαν όλοι να ερμηνεύσουν τον χρησμό: τι να εννοεί άραγε ο ποιητής; Θα γίνει αντιπρόεδρος σε κυβέρνηση Παπαδήμου στη θέση Βενιζέλου ας πούμε, ή σε κυβέρνηση Σαμαρά; Θα συνεργαστεί ο Σαμαράς με..
τα άκρα, όπως κάποτε αποκαλούσε τον ΛΑ.Ο.Σ.;
Όλα είναι πιθανά. Άλλωστε στην πολιτική μπορεί να υπάρξουν όλα εκτός από ένα: συνέπεια.
Οι κωλοτούμπες πάνε κι έρχονται από όλες τις πλευρές.
Όμως, όλα αυτά είναι παραπολιτικά για να περνάει η ώρα. Απασχολούν την tv, τις εφημερίδες, τα ραδιόφωνα, τα blogs, ο καιρός περνά και τα χάλια της Ελλάδας μεγαλώνουν.
Η ανεργία αυξάνεται, μαγαζιά κλείνουν, οι νέοι ψάχνουν διέξοδο στην ξενιτιά, η χώρα δεν παράγει τίποτε παρά μόνο φαφλατάδες, δεν παράγουμε, δεν εξάγουμε, δεν κατασκευάζουμε, δεν δημιουργούμε, δεν δρούμε, παρά μόνο ξοδεύουμε το χρόνο σε πολιτικαντσμούς.
Την ώρα που οι γείτονές μας κατασκευάζουν αυτοκίνητα, άρματα, ψυγεία, παράγουν από λάχανα μέχρι   λάδι και κρασί, κατακλύζουν τις αγορές κι εμείς παίζουμε τις κουμπάρες. Τι είπε ο ένας, τι απάντησε ο άλλος, τι σχολίασε ο δημοσιογράφος, τι έγραψε η τάδε φυλλάδα κι ο καιρός περνά. Ανεκμετάλλευτος, μας γερνάει όλους, χωρίς να κάνουμε τίποτε για τον τόπο που ζούμε, παρά μόνο κουτσομπολιό.
Μόνο φλυαρία και παραπολιτική. Για βιομηχανία ούτε κουβέντα! Για παραγωγή ούτε κουβέντα !
Των οικοιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδωμεν.... 
Ως πότε;

Σ.Γ. taxalia
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη