21 Δεκ 2011

Στράτος Σιμόπουλος: «Ο Σαμαράς να παραμείνει ελπίδα»

Εκλογές το Μάρτιο του 2012 «βλέπει» ο Στράτος Σιμόπουλος, όπως εκτίμησε στη διάρκεια φιλικής, Χριστουγεννιάτικης, συνάντησης που είχε την Τρίτη με δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του με τίτλο “Πολιτιkey” από τις εκδόσεις Μαίανδρος. Η ατάκα, πάντως, που… έγραψε ήταν πως...
«αν δεν έχουμε εκλογές, θα γίνει κόλαση», εννοώντας πως θα έχουμε μεγάλες κοινωνικές εντάσεις.


Ο ηλεκτρολόγος-μηχανικός και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στην Ά Θεσσαλονίκης, θεωρεί ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι ορισμένου χρόνου και επισήμανε ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι και πρέπει να παραμείνει ελπίδα και να δοκιμαστεί.

Αναφερόμενος στα της ΝΔ χαρακτήρισε «αναπόφευκτη» την επιλογή της να στηρίξει την κυβέρνηση Παπαδήμου «και ήρθε σε σύγκρουση με ένα τμήμα της βάσης της».

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία πρέπει να κυβερνήσει σύμφωνα με την ιδεολογία και να μην προσχωρεί σε «σοσιαλίζουσες πρακτικές», ενώ επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι θα προσπαθήσει να εγκλωβίσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανεβάζοντας, ουσιαστικά, τα ποσοστά της Αριστεράς και πιστεύει ότι οι πολίτες θα ψηφίσουν κυβερνησιμότητα».

Όσον αφορά στην προσωπική του διαδρομή, ο κ. Σιμόπουλος εστίασε σε δυο άξονες. «Μέχρι τις εκλογές θα ανεβάζουμε στροφές» είπε και επισήμανε πως θα παραμείνει άνθρωπος της αγοράς και της επιχειρηματικότητας και θα πορευτεί πολιτικά με στόχο να τις εκφράσει.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη