2 Δεκ 2011

Πάντα τέτοια παιδιά!

Πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 1, και σήμερα, Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, η 2η Εθελοντική Αιμοδοσία της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας σε 16 σημεία σε όλη τη χώρα, με κεντρικό σύνθημα «δίνουμε αίμα, δίνουμε
ζωή».

Ο στόχος της 2ης αιμοδοσίας ήταν να ενισχυθεί η Τράπεζα Αίματος για νέους μέχρι 32 ετών, που δημιούργησε πέρυσι η ΟΝΝΕΔ και βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Λαϊκό». Πέραν αυτού, όμως, στόχος μας ήταν να ενισχύσουμε το εθελοντικό κίνημα αιμοδοσίας που έχει ανάγκη η χώρα, αλλά και να δώσουμε ένα μήνυμα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης που τόσο έχει ανάγκη η Ελλάδα στη δύσκολη αυτή περίοδο.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε χθες στην Κόρινθο και τη Σάμο και σήμερα σε Άρτα, Αθήνα, Ζάκυνθο, Θεσσαλονίκη, Καρδίτσα, Κοζάνη, Λέσβο, Πειραιά, Κατερίνη, Κοζάνη, Κομοτηνή, Λέσβο, Πειραιά, Φλώρινα και Χίο.

Ευχαριστούμε τους νέους και τις νέες σε όλη την Ελλάδα που συμμετείχαν στην προσπάθεια μας αυτή. Παρ’ όλα αυτά η εθελοντική αιμοδοσία θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα και ήδη για τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί εθελοντική αιμοδοσία στα Γιαννιτσά, στον Πύργο Ηλείας και στο Λονδίνο.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη