29 Δεκ 2011

"Μουσείο Μακεδονίας" εγκαινίασαν οι Σκοπιανοί (βίντεο)

Την ώρα που οι Έλληνες πολιτικοί, μεθοδευμένα, είτε δια θετικών ενεργειών, είτε κυρίως με την αδιαφορία τους, σπρώχνουν προς την έξοδο, κάθε τι που περιέχει τη λέξη "Μακεδονία" και τη συνδέει με την υπόλοιπη Ελλάδα, οι Σκοπιανοί συνεχίζουν ακάθεκτοι την κλοπή και την πλαστογράφιση της ελληνικής ιστορίας, ενθαρρυμένοι από την ενδοτικότητα των Ελλήνων, που τρέμουν να βάλουν άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου στην Αθήνα ή να συλλάβουν τα κοπρόσκυλα που...
έβαψαν με μπογιά τον "δεκαεξάκτινο ήλιο της Βεργίνας" στην οδό Εγνατία.
Όλοι οι Έλληνες πολιτικοί περιμένουν να τελειώσει (λόγω διαιώνισής του), σε βάρος της Ελλάδας, η υπόθεση του ονόματος, που ΟΛΟΙ έχουν για χαμένη οριστικά και απλά αποφεύγουν να αγγίξουν την καυτή πατάτα, περιμένοντας από τον πανδαμάτορα χρόνο να δώσει τη λύση, για να μη χρειαστεί να πολεμήσουν. Το γράψαμε στο taxalia, πολλές φορές.
Όπως ακριβώς με τις πυρκαγιές που έβαζαν οι Τούρκοι, όπου όλοι οι ηττοπαθείς πολιτικοί αγχώθηκαν, μην τυχόν και αποδειχθεί κάτι, οπότε θα έπρεπε να δείξουν κάποιο "ανάστημα".

Στα Σκόπια δεν έχουν τέτοιες φοβίες, να μην τους συντρίψει η νέα τάξη και προχωρούν στην αρχαιοποίηση και "Μακεδονοποίηση" της χώρας.

Έτσι εγκαινίασαν χθες το "Museum of Macedonia" στο οποίο εκθέτουν τα δημιουργήματα των δικών μας προγόνων. Της εποχής του Αριστοτέλη δηλαδή, όταν οι Σλάβοι γείτονές μας, κατοικούσαν στις Μογγολικές στέπες, από τις οποίες τους έφερε ο Τσάρος Ασπαρούχ το 695 μ.Χ.



Η Υπουργός Πολιτισμού της FYROM,  Elizabeta Kančeva Milevska, η οποία μιλάει στο βίντεο, αναφέρει ότι τα εκθέματα που παρουσιάζονται δείχνουν τη συνέχεια των αρχαίων Μακεδόνων με το έθνος που κατοικεί σήμερα στη FYROM !


Φυσικά, έλυσαν όπως ο ...πρόγονός "τους" Μ.Αλέξανδρος το μεγάλο πρόβλημα που υπήρχε, όπως ο Μακεδόνας στρατηλάτης τον γόρδιο δεσμό: έκρυψαν τα εκθέματα που ...όλως τυχαίως είχαν επιγραφές. Αφού δείχνουν μια ...μικρή διαφορά της γλώσσας των αρχαίων Μακεδόνων, με αυτή που μιλούν σήμερα οι Σλάβοι Βουλγαρικής καταγωγής, απόγονοι του Τσάρου Σαμουήλ, γείτονές μας. Και παρουσίασαν οι άνθρωποι που ήρθαν στην περιοχή 1.050 χρόνια μετά τον Μ.Αλέξανδρο και τον Αριστοτέλη, τον πολιτισμό των προγόνων μας, ως δικό τους. Σε άπταιστα .....Μακεδονικά, όπως θα ακούσετε....





taxalia.blogspot.com / 29-12-2011
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη