6 Δεκ 2011

Έτοιμο το Κοινωνικό Παντοπωλείο "Μ.Α.Ζ.Ι."

Έτοιμος ο χώρος που θα φιλοξενήσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο 
Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 05 Δεκεμβρίου, οι εθελοντές της νέας αστικής εταιρείας, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Μ.Α.Ζ.Ι. – Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα, αφιέρωσαν το πρώτο σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου στην προετοιμασία του χώρου όπου θα λειτουργήσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο, επί της οδού Δαναΐδων 9, στη Θεσσαλονίκη. Οι εθελοντές της Μ.Α.Ζ.Ι. συγκεντρώνουν ήδη τρόφιμα και ρούχα προς ...
διάθεση σε απόρους και ανέργους συνανθρώπους μας (η επιλογή των οποίων θα πραγματοποιείται βάσει θεσπισμένων κοινωνικό-οικονομικών κριτηρίων) μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου. 

Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Παράλληλα, η M.A.Z.I. σε μία προσπάθεια ενίσχυσης της λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Bazaar από την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011 έως το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011, σε κατάστημα επί της οδού Τσιμισκή, αρ. 92. 
 Προσφερόμενα είδη όπως διακοσμητικά αντικείμενα, χριστουγεννιάτικα στολίδια, βιβλία, CDs, πίνακες, κεραμικά, ρούχα, τσάντες, κοσμήματα, παραδοσιακά προϊόντα, όπως λικέρ, μαρμελάδες, κουλουράκια κ.λ.π., συγκεντρώνονται νωρίτερα στην έδρα της εταιρίας, Αριστοτέλους 4 – 2ος όροφος (τηλ. 2310 260007, άνωθεν Τερκενλή – δικηγορικό γραφείο Γωγούση) ή στο χώρο του bazaar όσο αυτό είναι σε εξέλιξη. 
 Ημέρες και ώρες λειτουργίας bazaar καθημερινές: 10.00 – 21.00 Σάββατο & Κυριακή: 10.00 – 16.00 

Eυχαριστίες από τη δικηγόρο Αλεξάνδρα Γωγούση-Σκανδάλη, εκ των πρωτεργατών του Μ.Α.Ζ.Ι.

"αξίζει ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην οικογένεια Παντελή Παπαδόπουλου της PAP Corp AE για την ευγενική παραχώρηση του καταστήματος επί της οδού Τσιμισκή 92, την Beetroot Design Group που βρίσκεται δίπλα μας σε κάθε βήμα, την κατασκευαστική εταιρία «Δ.Τζαμπάζης ΑΕ» για την επισκευή του καταστήματος, τη βιομηχανία πλεκτικής ΜΙΝΕΡΒΑ (Αφοι Ι. και Β.Λαδένη ΑΕ) για τα μπλουζάκια που μας δώρισε και τον φωτογράφο κ. Πάνο Κονιό. Ελπίζουμε και στηριζόμαστε στην ευαισθητοποίηση και πολύτιμη υποστήριξη όλων σας προκειμένου το Κοινωνικό Παντοπωλείο να εξυπηρετήσει ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό συμπολιτών μας. Γιατί Μ.Α.Ζ.Ι. μπορούμε καλύτερα".

Πού βρίσκεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο "Μ.Α.Ζ.Ι."


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη