12 Δεκ 2011

Πρωτοφανής ξεφτίλα για Υπουργό του ΠΑΣΟΚ, κυβέρνηση, κράτος και αστυνομία

Τους ξεφτίλισαν όλους! Μιλάμε για διασυρμό, πρωτοφανή ! Οι εξουσιαστές. Αυτοί που σας πιπιλίζουν τα αυτιά τόσα χρόνια, με τον απολύτως αδόμικο όρο "αντεξουσιαστές". Αυτοί που έχουν την πραγματική εξουσία και καταδυναστεύουν τους πάντες. Αυτοί που τους τρέμουν πολιτικοί, δημοσιογράφοι, αστυνομικοί και δικαστές. Δείτε τι απίστευτο έκαναν οι εξουσιαστές: Επιτέθηκαν σε Υπουργό του ΠΑΣΟΚ, του έκλεψαν τα πάντα και έβγαλαν τις φωτογραφίες της ταυτότητας, τα χαρτιά του κλπ, στο indymedia. Μάλιστα για να ολοκληρώσουν την ξεφτίλα του ανθρώπου, έγραψαν το αμίμητο: "Επίσης εντύπωση μας προκάλεσε το γεγονός οτι η τσάντα ήταν γεμάτη προφυλακτικά, τι μπορεί να τα χρειαζόταν ο σκατόγερος;;;" 

Δείτε αναλυτικά: 

Ο Υπουργός είναι ο Σπύρος Κουβέλης,  ήσυχος και χαμηλών τόνων.
έβγαλαν στο διαδίκτυο, τα ατομικά είδη του Υπουργού, που του έκλεψαν !

που ορθώς αναρωτιέται:
Φανταστείτε να είχε γίνει κάτι ανάλογο από ακροδεξιούς, 
φανταστείτε λοιπόν να είχαν πχ εντοπίσει κάποιον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, να τον προπηλάκιζαν, να τον έκλεβαν, να εμφάνιζαν τις κάρτες και το πορτοφόλι και την ταυτότητά του στο διαδίκτυο, και να τα δημοσιοποιούσαν όλα αυτά πχ σε κάποια εθνικιστική εφημερίδα.
Σε πόσα λεπτά θα εισέβαλε η ΕΛ.ΑΣ. μέσα στα γραφεία της εφημερίδας;;
Σε πόσα κανάλια θα έπαιζαν την είδηση εναντίον των "κακών και επικίνδυνων ακροδεξιών";;
Όπως βλέπετε όμως η ιδεολογία της αναρχίας είναι "υπό προστασία".

η ανάληψη ευθύνης:

Το βράδυ της 23ης Νοεμβρίου εντοπίσαμε τον βουλευτή του Μπατσόκ Σ. Κουβέλη να μπαίνει σε ένα υπερπολυτελές Lexus, πιθανόν το αυτοκίνητο του.
Χωρίς δεύτερη σκέψη αποφασίσαμε να του επιτεθούμε. Τον γροθοκοπήσαμε και τον ληστέψαμε, όπως άλλωστε γινεται και και από την μεριά των πολιτικών.
Στην τσάντα που του κατασχέσαμε υπήρχαν : ένα laptop, έγγραφα του Μπατσόκ, πανάκριβα στυλό, πιστωτικές με υπόλοιπο 90.000 ευρώ (!!!) και η βουλευτική του ταυτότητα.
Επίσης εντύπωση μας προκάλεσε το γεγονός οτι η τσάντα ήταν γεμάτη προφυλακτικά, τι μπορεί να τα χρειαζόταν ο σκατόγερος;;;
Η πράξη αυτή ήταν μια αντίδραση στην καθημερινή βία που δεχόμαστε.
Λευτεριά στους συντρόφους μας.
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στα φυλακισμένα μέλη της Σ.Π.Φ.
Βία στη βία της εξουσίας.
Άγνωστοι αναρχικοί.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη