19 Δεκ 2011

Θα συνεχισθεί η λειτουργία του Προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».

Διαβεβαιώσεις από Κουτρουμάνη και Μπόλαρη Τη συνέχιση της χρηματοδότησης του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» ανακοίνωσαν διαδοχικά οι κκ. Μάρκος Μπόλαρης Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γιώργος Κουτρουμάνης, Ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μάρκος Μπόλαρης ..
μιλώντας στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων ανέφερε πως πρόκειται για ένα πετυχημένο πρόγραμμα που παρέχει δωρεάν κοινωνική πρόνοια και απρόσκοπτη φροντίδα σε άτομα της τρίτης ηλικίας και ΑμεΑ. Η συνέχεια της λειτουργίας του προγράμματος που χρηματοδοτούνταν μέχρι τώρα από συγχρηματοδοτούμενες δράσεις με την Ε.Ε. θα διασφαλισθεί από συνέργειες των Υπουργείων Εσωτερικών, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Για το θέμα αυτό, τόνισε, θα υπάρξει αναλυτική αναφορά από τον Υπουργό κ. Κουτρουμάνη. Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γιώργος Κουτρουμάνης απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ κ. Σπύρου Χαλβατζή ξεκαθάρισε ότι όλα τα προγράμματα κοινωνικής πολιτικής, όπως είναι το «Βοήθεια στο Σπίτι», είναι διασφαλισμένα και για τα επόμενα χρόνια με σταθερή χρηματοδότηση τόσο από το υπουργείο Εσωτερικών όσο και το υπουργείο Εργασίας μαζί με τη συνδρομή του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη