16 Δεκ 2011

ΟΜΙΛΙΑ ΒΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ Α. ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔ

- Απόψε στις 7.30 στο ξενοδοχείο «Μεντιτεράνιαν» μιλά ο υφυπουργός Υγείας σε εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Ιπποδρομίου.

- Περιοδείες, συσκέψεις και συγκεντρώσεις του τριημέρου σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα από τον Γραμματέα Οργανωτικού Κ. Ζωντανό.

- Το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων.


Με στόχο την καλύτερη προετοιμασία στελεχών, μελών και οργανώσεων για τη μεγάλη επικείμενη εθνική μάχη των εκλογών αλλά και τη...
διάχυση των θέσεων και των προτάσεων του κόμματος προς την κοινωνία, η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή τη δραστηριότητά της με τις εξής εκδηλώσεις:

1. Σε συσκέψεις κομματικών στελεχών στις Σέρρες θα προεδρεύσει σήμερα ο Γραμματέας Οργανωτικού Κώστας Ζωντανός, με τη συμμετοχή του αναπληρωτή του και Υπευθύνου Κινητοποίησης του κόμματος Αλέκου Κόκκαλη, του αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Νίκου Φώτου και στελέχη της Γραμματείας Οργανωτικού Βόρειας Ελλάδας. Στις συσκέψεις θα συμμετέχουν τα στελέχη των κατά τόπους ΝΟΔΕ.

2. Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ιπποδρομίου διοργανώνει συγκέντρωση μελών και ομιλία του Υφυπουργού Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλου με θέμα «Δύο χρόνια Αντώνη Σαμαρά στην Προεδρία της ΝΔ». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Μεντιτεράνιαν». Η ΔΗΜ.Τ.Ο. καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους της ΝΔ να δώσουν το «παρών» τους στην εκδήλωση.

3. Αύριο Σάββατο διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη σεμινάριο στελεχών των ΝΟΔΕ της Βόρειας Ελλάδας που είναι υπεύθυνα για τους εκλογικούς αντιπροσώπους στα εκλογικά τμήματα, την κινητοποίηση, τους ετεροδημότες, ενώ θα συμμετέχουν και οι Γραμματείς των οργανώσεων. Στο σεμινάριο, που διοργανώνει η Γραμματεία Οργανωτικού Βόρειας Ελλάδας εισηγήσεις θα κάνει οι κ.κ. Δημ. Βαρτζόπουλος, Κ. Ζωντανός, Αλ. Κόκκαλης, Νικ. Φώτος, ο Πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Δημ. Τσάμης και άλλα στελέχη του κόμματος.

4. Το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν περιοδείες για επαφές με κομματικά στελέχη και συγκεντρώσεις- ομιλίες. Κλιμάκιο με τον Δημήτρη Βαρτζόπουλο και τον βουλευτή Σταύρο Καλαφάτη θα περιοδεύσει το Σάββατο στο Κιλκίς, ενώ ο πρώτος θα προεδρεύσει την Κυριακή στη Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟ.Σ.) της Καστοριάς. Ο βουλευτής Κώστας Γκιουλέκας θα περιοδεύσει τη Δευτέρα στα Γρεβενά.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη