30 Δεκ 2011

Οι λίστες της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη. Ποιοί θα κατέβουν για βουλευτές


Α' Θεσσαλονίκης 

Επικεφαλής της λίστας στη Θεσσαλονίκη θα είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος δεν χρειάζεται και σταυρό. Ντεμπούτο κάνει ο Στράτος Σιμόπουλος, φίλος από τα παλιά του Αντώνη Σαμαρά, και ο Δημήτρης Πανοζάχος, πρώην περιφερειάρχης Ηπείρου, ενώ στο ψηφοδέλτιο θα είναι και ο...
 Γιώργος Ορφανός, ο Παναγιώτης Κοκκόρης, ο Κώστας Μαργαρίτης, ο Δημήτρης Κούβελας, γιος του πρώην δημάρχου, η Άννα Ευθυμίου, η Λιάνα Γούτα, αλλά και η κόρη του δικηγόρου Νίκου Διαλυνά, Άρτεμις Διαλυνά. Σκέφτεται σοβαρά να είναι υποψήφια και η Ανθή Σαλαγκούδη, κόρη του πρώην υπουργού Γιώργου Σαλαγκούδη. Υποψήφιοι θα είναι οι εν ενεργεία βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης, Γιάννης Ιωαννίδης και Έλενα Ράπτη. Όσον αφορά τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, η πρόσφατη δικαστική εμπλοκή του πιθανόν να του δημιουργήσει πρόβλημα.

Β' Θεσσαλονίκης 

Στη λίστα φέρονται να είναι ο πρώην αντινομάρχης Γιάννης Παλαιστής, η Πόπη Καλαϊτζή, ο Γιάννης Καραγιάννης και ο Αριστείδης Αραμπατζής. Σε συζητήσεις με τη Συγγρού βρίσκονται οι Αδάμ Ρεγκούζας, Παντελής Τσακίρης, Εύα Παντούσα, Βασίλης Κανάκας, Γιάννα Τζάκη και η Έφη Βασιλειάδου. Παράλληλα, οι εν ενεργεία βουλευτές Θοδωρής Καράογλου και Σάββας Αναστασιάδης έχουν ξεκινήσει ήδη προεκλογικό αγώνα.
...........
αυτά γράφει "Ο Κόσμος του Επενδυτή" και λείπουν αρκετά ονόματα όπως της Βίκυς Ευταξά κλπ., ενώ περισσεύουν δύο.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη