22 Δεκ 2011

Η χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση του Παντελή Τσακίρη

Με επιτυχία στέφθηκε το Χριστουγεννιάτικο Gala που διοργάνωσε, στον πολυχώρο “Rose Garden”, o νεαρός πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, Παντελής Τσακίρης.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με στόχο την...
ενίσχυση του ξενώνα προσωρινής φιλοξενίας παιδιών και εφήβων «Το Σπίτι της Άρσις», της μονάδας αυτιστικού ατόμου «Ελπίδα» και του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Χρήστος Τσελεπίδης».
Παρά τις δύσκολες εποχές που όλοι διανύουμε η ανταπόκριση των πολιτών ήταν ιδιαίτερα μεγάλη. Η παρουσία και η συμβολή τους στην ενίσχυση των τριών σωματείων, αποτέλεσε έμπρακτη απόδειξη του υψηλού αισθήματος που τους διακατέχει.
Στην ξεχωριστή αυτή βραδιά η mezzo σοπράνο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Χαρά Καλατζίδου, με τη συνοδεία της σολίστ Μαριαλένας Ελευθεριαδου στο πιάνο και στο φλάουτο, ερμήνευσε ένα πρόγραμμα με τις ομορφότερες άριες από όπερες του Bizet, Schumann, Strauss, Shostakovich, ενώ η χορωδία «Μελικτέ» ερμήνευσε καλαντισμούς Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το ντουέτο της Λένιας Ραζή και του Θοδωρή Τσιαμίτα, που ερμήνευσαν το ολοκαίνουριο τραγούδι τους με τίτλο «Τα Χριστούγεννα», καθώς και η εμφάνιση της νεαρής Νικολέτας Παπαδοπούλου, η οποία έπαιξε στο πιάνο κομμάτια από Mozart και Pavarotti.
H πρώην Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας και νυν εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος για θέματα πρόνοιας κ. Βασιλειάδου Έφη, στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, τόνισε μεταξύ άλλων, τη σημαντικότητα της προσφοράς όλων στα Σωματεία που αυτή τη στιγμή δοκιμάζονται λόγω έλλειψης πόρων, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον κ. Τσακίρη για την πρωτοβουλία του.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Θάνος Αλέξανδρος, ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Αναστασιάδης Γιάννης, ο πρώην Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Μπάτος Νικόλαος, Δημοτικοί Σύμβουλοι των Δήμων Ωραιοκάστρου και Λαγκαδά, Σύμβουλοι του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή, καθώς και εκπρόσωποι από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο.
Τον συντονισμό της βραδιάς ανέλαβε η δημοσιογράφος κ. Πατζοπούλου Βέρα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη