30 Δεκ 2011

«Θα σ[μ]ας πάρουν όλους με Diς Pietroες»

Το δίδυμο Πεπόνης-Μουζακίτης παραμένει στη θέση του και τα 2Μ αποσύρουν τη διάταξη σχεδίου νόμου, με την οποίαν ήθελαν να τους ξηλώσουν με τη γνωστή μαφιόζικη τακτική της δήθεν αναβάθμισης των λειτουργών ...που θα ασχολούνται με το οικονομικό έγκλημα.
        Φαντάζομαι τους 2 εισαγγελείς στο γραφείο τού Αρχιεισαγγελέα να αραδιάζουν ονόματα υπουργών, επιχειρηματιών, παρατρεχάμενων, διευθύνσεις, ημερομηνίες, ώρες κ.λπ. Ακολούθως ο Αρχιεισαγγελέας τηλεφωνεί στον «θεσμικό» προϊστάμενό του κ. Μίλτο, το ένα Μ, και του λέει τα καθέκαστα [πολύ αρέσκεται σ’ αυτό το «θεσμικός» ο κ. Μίλτος]. Ο κ. Μίλτος τηλεφωνεί με τη σειρά του στον κ. Μπένι, το δεύτερο Μ, και του λέει τα «θεσμικά» μαντάτα. «Δεν είμαστε για τέτοια τούτες τις ώρες» ψελλίζει ο Μπένι. «Πάρε πίσω το κωλονομοσχέδιο και θα τους περιποιηθώ  διαφορετικά». Αμέσως το ένα Μ καλεί τον Αρχιεισαγγελέα και του λέει «Ξέρουμε πως κάνουμε συνέχεια μαλακίες, αλλά αυτοί πολύ εύθικτοι είναι ρε παιδάκι μου. Για ποιο νομοσχέδιο και μπαρμπούτσαλα μιλάνε. Δεν υπάρχει τέτοιο νομοσχέδιο».
        Κάπως έτσι πρέπει να έγιναν τα πράγματα. Δεν εξηγείται αλλοιώς το ακόλουθο απόσπασμα από το υπόμνημα των 2Ε που έκαναν τη μούρη κιμά στα 2Μ. Αντιγράφω:
«Δεν έχει νόημα, άλλωστε, να επικεντρωθούμε και εστιάσωμε σε κάτι που ναι μεν συμβαίνει (και είναι γνωστό σε όλους ότι συμβαίνει), ουδόλως όμως μας επηρεάζει στην δικαστική υπηρεσιακή μας αποστολή, αγνοώντας παραλλήλως και παραγνωρίζοντας εκείνο το οποίο δεν μας επηρεάζει απλώς, αλλά κυριολεκτικώς μας εξουδετερώνει και μας καταργεί».
Καταλάβατε εκεί στους υπουργικούς θώκους που το παίζετε αθώες περιστερές και ζητάτε στοιχεία, ονόματα κ.λπ. Σας λένε τα 2Ε ότι όλοι γνωρίζουμε, άρα και σεις, ότι οι παρεμβάσεις πέφτουν σύννεφο, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τα 2Ε. Και ακριβώς επειδή δεν τα επηρεάζουν, σκεφτήκατε να τους καταργήσετε. Αφού τα ξέρετε όλα ρε παλληκάρια και σεις και σας το λένε κατάμουτρα οι δύο εισαγγελείς, γιατί το παίζετε σκληροί με μακροσκελείς ανακοινώσεις και εκτίθεσθε; Και πώς συμβαίνει και το γνωρίζουν, αλλά το γνωρίζουμε και όλοι μας αυτό; Πέρα του ότι είναι κοινό μυστικό, αρκεί το γεγονός ότι προσπαθήσατε να τους καταργήσετε βαδἰζοντας στα χνάρια του Αλογοσκούφη που κατήργησε τον Ζορμπά. Ίδια αλογόμουτρα είσθε. Άλλωστε, σεις οι ίδιοι κάνατε παρεμβάσεις. Ή μήπως  δεν κάνατε;
Βάλτε τη σιωπή επί τέλους να κάνει παρέα στον χρυσό που έχετε αποκομίσει χρυσοδάκτυλοι της σοσιαλιστικής κουλτούρας της αρπαχτής.
Σωτήριος Καλαμίτσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη