2 Ιαν 2012

"Κλείδωσαν" οι κάλπες;

Αποφασισμένος να σώσει τη χώρα από την καταστροφή είναι ο Λουκάς Παπαδήμος, σύμφωνα με την εφημερίδα "Τα Νέα" και για αυτό το λόγο έχει εκπονήσει σχέδιο 100 ημερών το οποίο, λένε οι πληροφορίες, θα ολοκληρωθεί με... την έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Άρα, λέω εγώ ο αφελής πολίτης, οι εκλογές έχουν κλειδώσει για τον Απρίλιο αλλά δεν μας το έχουν πει ακόμα επειδή μας το φυλούν για έκπληξη. Μια εβδομάδα πριν, μια εβδομάδα μετά το Πάσχα δεν έχει και μεγάλη διαφορά. Τουλάχιστον ας μας αφήσουν να φάμε το κατσικάκι, όποιος από εμάς έχει λεφτά να το αγοράσει, με την ησυχία μας.

Any way που λέει και ο Κουλούρης. Σύμφωνα λοιπόν με τα διάφορα "παπαγαλάκια", ο ομορφάντρας μας, Λουκάς Παπαδήμος, «μπαίνει μπροστά» με μια σειρά κινήσεων, όπως είναι η κινητοποίηση της κυβέρνησης για να προχωρήσουν οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, αλλά και η αύξηση των δημόσιων εμφανίσεών του. Λίγο ακόμα να διάβαζα και θα με έπαιρναν τα κλάματα. Σωτήρα μας, εσύ...

Πέρα από την πλάκα, πάντως, αν οι πολιτικοί μας δεν σοβαρευτούν, τα πράγματα προβλέπονται ζόρικα. Όπως είπε και ένας γνωστός μου, "όλη η Ελλάδα είναι γεμάτη βενζίνη. Αν ανάψει κανένα σπίρτο και προκληθεί η φωτιά της οργής του κόσμου, τότε δεν θα γλιτώσει κανένας από όλους αυτούς που μας έφτασαν στο σημερινό χάλι".





 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη