13 Ιαν 2012

Πώς βλέπουν τους Έλληνες, οι Σλαβομακεδόνες της διασποράς;

Προχθές δημοσιεύσαμε μια ανταπόκριση Μακεδόνα αναγνώστη, που παραβρέθηκε στο συνέδριο του ΕΛΙΑΜΕΠ, «Τα επόμενα βήματα στις σχέσεις Ελλάδας – πΓΔΜ‏». Το άρθρο αναπαρήγαγε το Branov media group, μια εταιρεία Σλάβων με καταγωγή από τη Μακεδονία, τη FYROM και τη Βουλγαρία, που εδρεύει στον Καναδά. 
Γράφουν οι φίλοι μας μεταλλαγμένοι Βούλγαροι της διασποράς:


ELIAMEP is a government-funded Greek lobby group in Athens that recently held a forum on upcoming strategies for continuing the Greek vendetta of against FYROM. Participants included the well known government agent / pseudo-historian Evangelos Kofos, Member of European Parliament George Koumoutsakos, and former Greek Ambassador to FYROM Alexandros Mallias. Here’s part of what a neo-Hellenic blogger reported from the event. In his writing, he exposed an interesting tiff between the Eurocrat Koumoutsakos and his Grkoman footsoldiers in the Diaspora, the Pan-Makedoniki associations, on the topic of finding a way to keep Macedonia out of NATO. The exchange also revealed other interesting aspects of how the Athenian and Grkomani agents of the Greek state perceive things.

Το κείμενο είναι ενδεικτικό του μίσους τους.
Δηλαδή, λένε:
1) ότι υπάρχει βεντέτα εναντίον της FYROM από την Ελλάδα. Δεν ξέρουν ότι πλαστογραφούν την ελληνική ιστορία!
2) Ο Ευάγγελος Κωφός, είναι κυβερνητικός πράκτορας/παράγοντας και ψευτοιστορικός !
3) το taxalia είναι νεο-ελληνικό blog! Προσέξτε: όχι ελληνικό, αλλά νεοελληνικό, λένε οι γενίτσαροι!
4) Οι "στρατιώτες" του Κουμουτσάκου στη διασπορά , είναι Γρεκομάνοι. Όχι Έλληνες (Greeks), αλλά Γρεκομάνοι (είναι η αγαπημένη υποτιμητική λέξη των ΒουλγαροΣλάβων για τους γηγενείς Μακεδόνες Έλληνες).
5) η Ελλάδα ψάχνει τρόπο να κρατήσει τη FYROM έξω από το ΝΑΤΟ, λένε οι στόκοι. Δεν αναρωτιούνται όμως, γιατί άραγε;
6) "η συζήτηση αποκάλυψε πώς οι Αθηναίοι και οι Γρεκομάνοι αντιλαμβάνονται τα πράγματα". Δηλαδή, οι Έλληνες χωρίζονται σε Αθηναίους και Γρεκομάνους. Έλληνες είναι μόνο οι Αθηναίοι για αυτούς. Οι άλλοι είμαστε Γρεκομάνοι.
...
Αυτά λένε οι άνθρωποι που αυτοαποκαλούνταν με υπερηφάνεια Βούλγαροι, μέχρι το 1992 και μετά ανακάλυψαν ότι είναι απόγονοι του Αριστοτέλη, αλλά και του Τσάρου Σαμουήλ ταυτόχρονα.
Το είπαμε πολλές φορές: ο ανασταλτικότερος παράγοντας, που δεν αφήνει τη FYROM, να καταλήξει σε μια αμοιβαία αποδεκτή λύση στο θέμα της ονομασίας, είναι αυτοί οι γενίτσαροι της διασποράς, που ονειρεύονται να μπουν στη Μακεδονία πάνω στα άλογα και να εκδιώξουν, σφάξουν και εξολοθρεύσουν τους ...Γρεκομάνους.
Μεγάλωσαν μέσα στο μίσος. Οι ηττημένοι κομιτατζήδες παππούδες τους τους μεγάλωσαν με αφηγήσεις μίσους, βουτηγμένες στο ψέμμα, για να απενοχοποιηθούν από τα εγκλήματά τους στον εμφύλιο και σήμερα, ακόμη και οι νέοι Σλαβομακεδονικής καταγωγής, βλέπουν με μίσος οτιδήποτε ελληνικό.

Αλλά εμείς οφείλουμε να συνεχίσουμε τις προσπάθειες για εξεύρεση λύσης με τη γειτονική μας χώρα, γιατί στην ουσία δεν έχουμε τίποτε να χωρίσουμε, αν η ΠΓΔΜ σοβαρευτεί, αφήσει τους αναχρονιστικούς υπερεθνικισμούς, που στηρίζονται στην πλαστογράφηση της ιστορίας της Μακεδονίας και σε λογικές υπερβάσεις από τους πιονέρους του Γκρούεφσκι και δει το μέλλον.

-Αν επικρατούσε η λογική του Κίρο Γκλιγκόρωφ που τους είπε την αλήθεια, ότι είναι Σλάβοι δηλαδή, που ήρθαν στα Βαλκάνια 1.000 χρόνια μετά τον Μ. Αλέξανδρο,
-αν δεν επικρατούσαν οι παρανοϊκοί με τις ηλίθιες ιδέες της "ενωμένης Μακεδονίας", το μέλλον των Βαλκανίων, θα ήταν πιό ευοίωνο.

Αλλά, οι φανατικοί και οι παρανοϊκοί πάντα καθυστερούν τις λύσεις. Και ο λαός της γειτονικής φιλικής χώρας, με την οποία μας ενώνουν πολλά και μας χωρίζουν λίγα, θα πληρώσει ακριβά τον τυφλό φανατισμό των υπερεθνικιστών της ψευτομακεδονικής διασποράς του UMD, που μεγάλωσαν μέσα στο μίσος εναντίον των Ελλήνων.

(το κείμενο των εθνικιστών της ψευτομακεδονικής διασποράς εδώ:
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη