31 Ιαν 2012

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ : ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ & ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Καταλάβατε κύριοι της Δημοτικής Αστυνομίας γιατί δε σας σέβεται η πλειοψηφία των πολιτών ;

Γιατί δε σας σέβεται η ίδια η διοίκηση σας. Η νυν διοίκηση του Δήμου.

Σας ρίχνουν ''μπουκέτα'' με την αργκό διάλεκτο του Δημάρχου σας - να τον χαίρεστε- και σας ζητάει να παραιτηθείτε, αντί να ζητήσει από τον..
Δημ. Σύμβουλο να παραιτηθεί.

Υιοθετεί και επίσημα τα αυτοκόλλητα των ''πανθήρων των δρόμων'' σα' να είναι μιά επίσημη οργάνωση ή φορέας του κράτους.
Οταν το 2006 ένας δημ. σύμβουλος του Παπαγεωργόπουλου μπάτσισε (δεν τον έστειλε στο νοσοκομείο) δημοτικό αστυνομικό, ο Παπαγεωργόπυλος έπραξε το αυτονόητο. Ζήτησε από τον δημ. σύμβουλο χωρίς καν να απολογηθεί, να μην είναι υποψήφιος...
Τώρα ο Μπουτάρης βρίσκει ότι ο αστυνομικός χειροδίκησε πρώτος αφού του επέστρεψε το αυτοκόλητο στην ''μάπα'' του και του ζητάει παραίτηση.
Αυτά για τους πολίτες, για να ξέρουν πως οι δημ. σύμβουλοι της πλειοψηφίας έχουν το ακαταλόγιστο του δημάρχου τους που σε λίγο θα τους δώσει και μπλοκ κλήσεων και για τους δημοτ. αστυνομικούς για να ξέρουν ότι δεν θα έχουν κάλυψη από την διοίκηση τους σε τυχόν επεισόδια με παρανομούντες θερμόαιμους οδηγούς....



ΥΓ προς τον Δημ. Σύμβουλο που την Κυριακή το απόγευμα ήθελε ν΄ αποδείξει ότι ο δημ. αστυνομικός ήταν γάιδαρος.

Πήγαινε καθημερινή μπροστά από το δημαρχείο και κόλλα αυτοκολλητάκια στα κρατικά των αντιδημάρχων και τα υπηρεσιακά.

Πήγαινε όλη την ημέρα έξω από το TV 100 να κάνεις το ίδιο στα διπλοπαρκαρισμένα με τα κρατικά νούμερα και όχι μόνο. Σ΄ αυτά που κατακλύζουν τις γωνίες των πεζοδρομίων απαγορεύοντας την διέλευση των πεζών στην Νικ. Γερμανού και έλεγξε με ποιό δικαίωμα και ποιανού άδεια η ΧΑΝΘ αλυσόδεσε τους τελευταίους μήνες με επικίνδυνους και παράνομους πασσάλους που δε φαίνονται τα βράδια,  όλο το οδόστρωμα στην Νικ. Γερμανού αριστερά προς την Πλατεία ΧΑΝΘ.
Ετσι δημ. σύμβουλε θα προσφέρεις και ουσιαστικό έργο στους πολίτες και την πόλη που σ΄ εξέλεξαν...    
salonikios

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη