31 Ιαν 2012

Κατά του λαϊκισμού του ΠΑΣΟΚ βάλει η ΝΔ Θεσσαλονίκης

- Τι αναφέρεται στη σημερινή ενημέρωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Θεσσαλονίκης προς τα στελέχη της.
 - Επίθεση για την κίνηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ να ζητήσουν την επανασύσταση του ΥΜΑΘ και για την κάλυψη που παρέχει η Νομαρχιακή Θεσσαλονίκης σε όσους αντιδρούν στην κατασκευή του ΣΜΑ Ευκαρπίας.
 - Ενημέρωση για σύσκεψη παλαιών στελεχών της ΝΔ Θεσσαλονίκης με αντικείμενο την προεκλογική περίοδο.

1.ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ: ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ
Ο σημερινός Τύπος της Θεσσαλονίκης αναφέρεται σε μία σοβαρή «κόντρα» που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης με αφορμή την κατασκευή του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων. Οι «αυτοδιοικητικοί» του κόμματος τάσσονται υπέρ της κατασκευής. Οι «κομματικοί» υπέρ των κατοίκων που αντιδρούν με κινητοποιήσεις.
Εμάς, στη ΝΔ Θεσσαλονίκης δε μας προκαλεί απολύτως καμία έκπληξη η διαμάχη αυτή. Ήταν βέβαιο ότι μόλις θα ξεσπούσαν αντιδράσεις κατοίκων το ΠΑΣΟΚ θα έσπευδε να τις καλύψει με την πολιτικάντικη και λαϊκίστικη διάθεση που το διακρίνει από την ίδρυσή του προσδοκώντας φυσικά σε μικροκομματικά οφέλη.
Το ΠΑΣΟΚ εκπροσωπεί εδώ και δεκαετίες εκείνο το κομμάτι του πολιτικού συστήματος που αρέσκεται να χαϊδεύει τους «ανησυχούντες» πολίτες, χωρίς να υπολογίζει εάν οι αντιδράσεις τους είναι βάσιμες ή όχι…
Η ΝΔ Θεσσαλονίκης καταδικάζει τις τακτικές αυτές, που οδήγησαν την Πατρίδα μας στο σημερινό χάλι. Οι πολιτικοί φορείς οφείλουν να υπερασπίζονται το συλλογικό καλό και να μην ερεθίζουν τα χαμηλά ένστικτα των συνήθως ανενημέρωτων πολιτών.
Η κατασκευή ενός ΣΜΑ, όπως δείχνει η διεθνής και η τοπική εμπειρία, βοηθά στην προστασία του περιβάλλοντος. Καλούμε λοιπόν τους αρμόδιους φορείς να εγγυηθούν με συγκεκριμένα μέτρα την αρτιότητα, τη σωστή κατασκευή και λειτουργία του ΣΜΑ και να προχωρήσουν στην ενημέρωση των κατοίκων του Δήμου Παύλου Μελά.

2. ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΥΜΑΘ!!!

Μόνο αλγεινή εντύπωση προκαλεί η κίνηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ από τη Βόρεια Ελλάδα να στείλουν επιστολή και να ζητούν τη διατρήρηση της Γραμματείας Μακεδονίας- Θράκης και την ένταση της κρατικής παρουσίας στην περιοχή μας.
Περίπου 2,5 χρόνια μετά την κατάργηση του Υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης και μετά από τις διαδοχικές άστοχες κινήσεις της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, οι βουλευτές του θυμήθηκαν να αντιδράσουν!
Πρόκειται αναμφισβήτητα για μία αναξιόπιστη και πλήρως επικοινωνιακού χαρακτήρα κίνηση, χαμηλού επιπέδου μάλιστα.
Εάν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ήθελαν να αντιδράσουν θα έπρεπε να το κάνουν όταν το κόμμα τους, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα, προχωρούσε σε κινήσεις πρωτοφανούς υποβάθμισης.
Η θέση της ΝΔ είναι ξεκάθαρη: δεν επιθυμούμε την ανασύσταση ενός υπουργείου τελετών και εθιμοτυπίας, όπως το είχε καταντήσει το ΠΑΣΟΚ κατά τα χρόνια της διακυβέρνησής του. Τασσόμαστε υπέρ της λειτουργίας ενός υπουργείου- εργαλείου για την ανάπτυξη στην περιοχή μας και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων.
Ο Αντώνης Σαμαράς έχει δεσμευτεί προς αυτήν την κατεύθυνση. Και η δέσμευσή του είναι ξεκάθαρη…

3. ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με τη συμμετοχή 100 και πλέον στελεχών πραγματοποιήθηκε χθες (Δευτέρα) σύσκεψη, την οποία συνεκλήθη με ευθύνη του αναπληρωτή Γραμματεά Τέως Βουλευτών και Πολιτευτών και Συντονιστή του Πολιτικού Κύκλου Παλαιών Στελεχών της ΝΔ Θεσσαλονίκης Κώστα Ζαχαράκη.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν πρωην βουλευτές , πολιτευτές, δήμαρχοι και στελέχη που έχουν διατελέσει στο παρελθόν σε θέσεις ευθύνης.
Ο κ. Ζαχαράκης κάλεσε τα στελέχη να συνδράμουν με την εμπειρία και τη δυναμική τους τη δραστηριότητα των κομματικών οργανώσεων, όπως αυτές προετοιμάζονται για την προεκλογική περίοδο.
Ο Πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης σημείωσε ότι στις κρίσιμες αυτές ώρες η δράση του κάθε στελέχους είναι πολύτιμη για το κόμμα αλλά και για το καλό του τόπου μας.
Τα στελέχη της ΝΔ Θεσσαλονίκης εκφράζουν τη μεγάλη ικανοποίησή τους για την απήχηση που είχε η πρόσκληση της οργάνωσής μας, καθώς όλα τα στελέχη με ενθουσιασμό δήλωσαν ότι είναι πρόθυμα να συμβάλουν στην προσπάθεια του κόμματος,

www.ndthessaloniki.gr

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη