14 Ιαν 2012

Τώρα δικαιώνεται ο Πάγκαλος

Οι πάντες θυμούνται την κορωνίδα των κορωνών που έχει αποβάλει από το πεπτικό του σύστημα ο Πάγκαλος στη διάρκεια της ατελεύτητης, δυστυχώς, πολιτικής σταδιοδρομίας του. Ναι αυτός ο τρισμέγιστος πολιτικός ο κατ’ εξακολούθηση παρανόμως διοριζόμενος Αντιπρόεδρος όλων των χουντικών κυβερνήσεων από το πραξικόπημα της 04.10.2009 μέχρι και σήμερα. Όχι, δεν πρόκειται για το «σήμα κατατεθέν» του «Μαζί τα φάγαμε». Πρόκειται για την άλλη τεράστια ρήση του:
«Το Μνημόνιο είναι ευτυχία».
 Πρόκειται για ρήση, την οποία αδυνατούσα να εξηγήσω μέχρι που άκουσα σήμερα τον Ρέππα ως επιδόρπιο στο μενού που σερβίρει τις τελευταίες ημέρες ο κ. Δακρυοχοΐδης. Ασφαλώς και τον είχα παρεξηγήσει. 
 Και πώς δικαιώθηκε παρακαλώ ο κ. Πάγκαλος; 
Μα με τη σημερινή παραδοχή τού άλλου διηπειρωτικού βεληνεκούς πολιτικού, ο οποίος ακούει στο όνομα «Ρέππας». Τί είπε ρε το άτομο! «Με το Μνημόνιο αποκτήσαμε σοφία, ώστε η εμπειρία μας να μας επιτρέψει να μην κάνουμε άλλα λάθη» ή κάπως έτσι. Πάντως, αυτό ήταν το νόημα. Και δεν τον έκραξαν οι φερόμενοι ως δημοσιογράφοι του MOUGATV. 
Ώστε έτσι. Μας εξαθλίωσες κ. Ράππα μόνο και μόνο για να πάρεις μαθήματα αποφυγής τού αυνανισμού Αυτό κερδίσαμε με το Μνημόνιο, αυτή είναι η ευτυχία που μας εκόμισε; Απορώ και εξίσταμαι που εξακολουθεί αυτός και οι όμοιοί του να ανασαίνουν, όχι απλώς να κυκλοφορούν, στην Ελλάδα. Τόσο ανεκτικοί και πολιτισμένοι είμαστε τέλος πάντων; Πληρώσαμε τόσο ακριβά τα ιδιαίτερα μαθήματα του κ. Ράππα για να κόψει αυτός και η παρέα του τον αυνανισμό, όπως π.χ. κάνουμε για να κόψουμε το τσιγάρο; 
 Σε κάθε περίπτωση μετά το «Έμεινα Σαχινίδης», όταν ακούμε μία μεγαλειώδη παπάρα και μένουμε άναυδοι, μπορούμε να αναφωνούμε το απολύτως συνώνυμο «Έμεινα Ρέππας».

Σωτήριος Καλαμίτσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη