3 Ιαν 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΧΑΛΗ ΛΕΜΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΣΕΜΠΕΡΑ

Από τις φυλακές Διαβατών, που βρίσκεται προφυλακισμένος για την υπόθεση Σαξώνη, ο τέως Γενικός Γραμματέας του Δήμου Θεσσαλονίκης έστειλε στα ΜΜΕ δήλωση στην οποία μιλά για χαλκευμένα στοιχεία, πλάνη της Δικαιοσύνης και διαβεβαιώνει τους πάντες για την αθωότητά του. Η δήλωση είναι η εξής:

"Πρωτοφανής διασυρμός και δημόσια διαπόμπευση από τα ΜΜΕ με χαλκευμένα στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών που δόθηκαν από δικαστικούς κύκλους.
Μέχρι σήμερα πίστευα ότι η δίωξή μου είχε...
πολιτικά και μόνο κίνητρα και ότι στη δικαιοσύνη και στα δικαστήρια θα έβρισκα την πραγματική, την αληθινή ελληνική δικαιοσύνη που θα έφτανε με πραγματικά στοιχεία και αντικειμενικά κριτήρια στην αθώωση ενός ανθρώπου που άδικα βασανίζεται για να ικανοποιηθεί η κοινή γνώμη από ανθρώπους παρασυρόμενους από κομματική εμπάθεια και μόνον. Τώρα πιστεύω ότι υπάρχει κάτι βαθύτερο και πιο σάπιο από την πολιτική δίωξή μου και την προσπάθεια διασυρμού και στοχοποίησης εμού, του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και των Αντιδημάρχων.
Προς τούτο, παρακαλώ τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κύριο Ιωάννη Τέντε, να διαβάσει την ειδική επιστολή μου που του έστειλα εξιστορώντας τα πραγματικά περιστατικά και την αλήθεια που δεν αναζητήθηκε μέσα από τις διαδικασίες της δικαιοσύνης στη Θεσσαλονίκη και να ασκήσει το ύψιστο συνταγματικό του δικαίωμα για την προάσπιση της δικαιοσύνης, να διατάξει δηλαδή δύο ανωτάτους δικαστικούς λειτουργούς να ελέγξουν την υπόθεση, όπως αναλυτικά του παραθέτω, να δει τις σκόπιμες παραλείψεις, τη στέρηση βασικών δικαιωμάτων, τη χάλκευση των στοιχείων, με αποκορύφωμα την πρόσφατη αθλιότητα χάλκευσης στοιχείων καταθέσεων τραπεζικών λογαριασμών όταν αυτοί αφορούν εφάπαξ, μισθοδοσία και επικουρικό σύνταξης τα οποία προσθέτουν εσκεμμένα και παραπλανητικά κάθε χρόνο κάνοντας τις 100.000 € εφάπαξ και επικουρικού κατάθεσης από τον Ο.Τ.Ε., 500.000 €. Πλέον τούτου τα χρήματα τα οποία νόμιμα εισέπραξα ως μισθοδοσίες, με βάση τα στοιχεία τα οποία έχω καταθέσει και αφορούν τις φορολογικές μου δηλώσεις των δέκα τελευταίων ετών, ανέρχονται στο ύψος των 800.000 €, μικτές αποδοχές δύο εργαζομένων. Αυτά είναι τα περίφημα 800.000 € που βρήκαν και δεν μπορώ να δικαιολογήσω και που βεβαίως πουθενά δεν είναι κατατεθειμένα παρά μόνον οι 103.000 € κατάθεσης του εφάπαξ και του επικουρικού μου.
Με αλχημείες και χάλκευση στοιχείων κανείς δεν μπορεί να δει την αλήθεια. Και όλα αυτά τα πορίσματα έχουν εξαχθεί από την ίδια εφοριακό, που ως επόπτρια της Θ΄ Δ.Ο.Υ. δεν μπόρεσε να βρει τις υπεξαιρέσεις των χρημάτων που πλαστογραφούσε ο επίορκος υπάλληλος του Δήμου από την Εφορία που η ίδια επόπτευε και που περιέργως επί τέσσερα χρόνια κανείς δεν έχει μάθει για την τύχη της έρευνας που επίσης η ίδια έχει αναλάβει. Καλώ λοιπόν τον εισαγγελικό λειτουργό να παρέμβει και να αποδώσει την πραγματική δικαιοσύνη και σε αυτούς που χαλκεύουν στοιχεία και σε αυτούς που στήνουν δικαστικές υποθέσεις και τις σκοπιμότητες που εξυπηρετούν.
Τέλος, διαβεβαιώνω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου όλους τους φίλους, συνεργάτες και συμπολίτες μου ότι υπηρέτησα το
Δήμο Θεσσαλονίκης με σύνεση και τιμιότητα. Ελπίζω να μην είναι αργά όταν αυτό αποδειχθεί και μέσα σε μία δικαστική αίθουσα".
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη