15 Ιαν 2012

Δύσκολη νίκη του ΠΑΟΚ με αποδοκιμασίες

Κέρδισε τελικά με σκορ 2-1 τον Εργοτέλη ο ΠΑΟΚ. Ο Εργοτέλης προηγήθηκε στο 32 με γκολ του Κουτσιανικούλη, ο ΠΑΟΚ ισοφάρησε στο 55' με τον Σαλπιγγίδη και λυτρώθηκε στο 80 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του..
Λίνο. Ο αγώνας σημαδεύτηκε από συνθήματα μερίδας οπαδών εναντίον του Ζαγοράκη. Οι οπαδοί δεν συμφωνούν με την σφιχτή οικονομική πολιτική εξυγίανσης, αλλά όπως όλοι οι οπαδοί θέλουν εδώ και τώρα μεταγραφές "παιχταράδων", χωρίς να νοιάζονται για το μέλλον. Δεν βλέπουν την κατάντια του Ηρακλή και φωνάζουν "ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με @ρχίδια κι όχι τα ίδια και τα ίδια". Και ποιός δεν θέλει τον Αμπράμοβιτς ή τον Πρίγκηπα Αλ Σαούντ, μεγαλομέτοχο στην ομάδα του να χώνουν κάθε χρόνο εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ;
Αλλά αυτά γίνονται στα παραμύθια μόνο. Αν οι οπαδοί θέλουν στην ομάδα τους μεταγραφές, για να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό, κανείς δεν τους εμποδίζει να συγκεντρώσουν 100-150 εκατομμύρια ευρώ, να αγοράσουν την ομάδα και να φέρουν 10 παικταράδες. Ο Ζαγοράκης πάντως δεν μπορεί να τα βρεί και φυσικά δεν πρόκειται να τα βρεί κανείς άλλος.
Και δυστυχώς η ομάδα πρέπει να διοικείται όσο καιρό οι φίλαθλοι ονειρεύονται δισεκατομμυριούχους επενδυτές. Άλλο πράγμα τα όνειρα, άλλο η σκληρή πραγματικότητα.
Λεφτά δεν υπάρχουν και κανείς δεν θέλει να αγοράει τις ομάδες της Θεσσαλονίκης. Κι ο Ζαγοράκης και κάθε Ζαγοράκης, δεν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν το απενονοημένο διάβημα, να καταχρεωθούν και τη συνέχεια να εγκαταλείψουν την ομάδα, η οποία θα πέσει στη Δ΄Εθνική.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη