4 Ιαν 2012

Στα χρόνια του Λουκαρόλου

Φύλλον Εφημερίδος της Κυβερνήσεως της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ 
Τεύχος Πρώτο – α.α. 243/11.11.2011 – Ανακοίνωση Σύστασης Εταιρείας [εκ παραδρομής η ανακοίνωση δημοσιεύθηκε στο Πρώτο Τεύχος αντί στο Τεύχος Ανωνύμων Εταιρειών και.. Εταιρειών Περιωρισμένης Ευθύνης – εξ αβελτηρίας δεν έγινε διόρθωση ημαρτημένων] 
 Επωνυμία «Κοινωνία - Εταιρεία Περιωρισμένης Ευθύνης», διακριτικός τίτλος «ΛΟΥΚΑΡΟΛΟΣ» 
Διάρκεια: 11.11.2011 – 06.10.2013 – η διάρκεια μπορεί να παραταθεί και de facto για όσο..
διάστημα απαιτεί η ευόδωση του εταιρικού σκοπού
Διαχειριστής: Λουκάς Παπαδήμος 
Εταίροι: ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ 
Κεφάλαιο: όλη η κινητή και ακίνητη περιουσία που έχει εκτιμηθεί από την Επιτροπή του άρθρο 9, ήτοι το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων. 
Αξία κυμαινόμενη αναλόγως της επιθυμίας των εταιρικών δανειστών. 
Εποπτικό Συμβούλιο: Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκή Κεντρική τράπεζα 
Εσωτερικός ελεγκτής: Horst Reichenbach 
Ορκωτός ελεγκτής: Goldman Sachs 
Μπαλαντέρ: Κάρολος Παπούλιας 
Σκοπός: ανάπτυξη, βελτίωση της παραγωγικότητος και αύξηση της ανταγωνιστικότητος στο νότιο άκρο της χερσονήσου του Αίμου. 
Υπάλληλοι: 52 
Πλασιέ: 203 
Παρακοινωνοί: Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών, Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος, Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος. 
Ομολογιούχοι οφειλέτες: 11.000.000 καταναλωτών υπηκόων 
Εισπράκτορες: πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας, 
Ταμεία της εταιρείας 04.01.2012 - Σε κάποιο σημείο νοτιώτατου άκρου της Χερσονήσου. 

Σε ένα από τα πολλά Ταμεία της εταιρείας φέρον το σήμα κατατεθέν «Δημόσιο Οικονομική Υπηρεσία». Ομολογιούχος οφειλέτης τελών κυκλοφορίας αυτοκινήτου, προσέρχεται με το ομόλογο οφειλής ανά χείρας για να καταβάλει το τίμημα και να πάρει στα χέρια του το αυτοκόλλητο πιστοποιητικό εξόφλησης του ομολόγου. Θα μπορούσε να εξοφλήσει το ομόλογο σε ένα εκ των πολλών πρακτορείων της εταιρείας που φέρουν τον τίτλο «Τράπεζα». Εξέπνευσε, όμως, η προθεσμία που έληγε την 31.12.2011 και μπορεί να εξοφλήσει το ομόλογο μόνον στα εταιρικά Ταμεία. Περιμένει υπομονετικά τη σειρά του για να παραλάβει από έναν ταμία το γραμμάτιο είσπραξης. Το παίρνει στα χέρια του και πηγαίνει σε άλλο ταμία για να πληρώσει την αξία του ομολόγου. Περιμένει υπομονετικά τη σειρά του και πάλι. Πληρώνει την αξία του ομολόγου και ο ταμίας σφραγίζει το γραμμάτιο είσπραξης. 
Εν συνεχεία πηγαίνει σε άλλο ταμία, όπου και πάλι περιμένει υπομονετικά τη σειρά του. Επιδεικνύει το σφραγισμένο γραμμάτιο είσπραξης, παραλαμβάνει το αυτοκόλλητο πιστοποιητικό εξόφλησης και απέρχεται. 

To business plan για την επιδίωξη και ευόδωση του εταιρικού σκοπού, ώστε τις ανωτέρω τρεις διαδικασίες να διεκπεραιώνει ένας και μόνον ταμίας, όπως γίνεται στα εταιρικά πρακτορεία, προβλέπει: 
α. Κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού καθώς και της 13ης και 14ης σύνταξης όλων των ομολογιούχων οφειλετών 
β. Κατάργηση του κατώτατου ορίου του 1ου μέχρι και 12ου μισθού 
γ. Κατάργηση της 1ης μέχρι και 14ης επικουρικής σύνταξης 
δ. Μείωση της φορολογίας των υπερκερδών των καταναλωτών-επιχειρήσεων 
ε. Αύξηση της φορολογίας των αποδοχών των καταναλωτών-φυσικών προσώπων 
στ. Απόλυση 300.000 υπαλλήλων των Ταμείων της εταιρείας 
ζ. Λήψη δανείου € 110.000.000.000 [ = 110.000.000.000.000 δραχμών] 
η. Αφαίμαξη των αποταμιεύσεων όλων των ομολογιούχων οφειλετών δια της επιβολής ειδικού προστίμου διατήρησης επί των ακινήτων ιδιοκτησίας τους μέσω των παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας επί ποινή διακοπής της ηλεκτροδότησης 
θ. Απαλλαγή από κάθε κατηγορία όλων των φίλων του διαχειριστή, των υπαλλήλων του και των πλασιέ, καθώς και των συζύγων, όλων των συγγενών και όλων των φίλων αυτών, που έβαλαν στην τσέπη τους χρήματα, τα οποία θα έπρεπε να έχουν εισρεύσει στα Ταμεία της εταιρείας. 
ι. Εκποίηση με εκπτωτικές τιμές, ήτοι στο 30% της πραγματικής αξίας, όλων των εταιρικών περιουσιακών στοιχείων. 

 Σωτήριος Καλαμίτσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη