7 Ιαν 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Ομπάμα δεν θέλει τον Ξενιάδη στην ΑΕΚ !

Δεν παίζονται οι αθλητικοί συντάκτες. Ψάχνουν το πιό ακραίο σενάριο, για να βγάλουν με το ζόρι είδηση.   Αν και όλοι καταλαβαίνουν πότε υπάρχει είδηση και πότε πρόκειται για γραφικότητες , παίζουν με τις αγωνίες των φιλάθλων. Η υπόθεση των Αράβων που θα αγόραζαν  τον ΠΑΟΚ, π.χ. φαινόταν από την πρώτη στιγμή, ότι ήταν γελοία. Κι εγώ κι άλλοι συντάκτες, τη λοιδωρούσαμε από την πρώτη στιγμή στο taxalia, γιατί..
έκανε μπαμ ότι οι άνθρωποι ήταν παπατζήδες. Στη συνέχεια ακολούθησε η κωμωδία με τον Βασίλη Φλωρίδη, για την οποία επίσης υπήρξαμε καυστικοί, αφού κι αυτός φαινόταν αεριτζής -και απεδείχθη. Μετά είχαμε τη θεϊκή κωμωδία Τσάκα, ο οποίος έγινε το πρόσωπο της χρονιάς.
Όλοι καταλάβαιναν ότι πρόκειται για μυθομανή, όλοι με μια μικρή έρευνα ανακάλυψαν ότι δεν υπάρχει πρίγκηπας με το όνομα που παρουσίαζε ο παραμυθάς, αλλά το έργο πουλούσε και το συνέχιζαν. Εμείς τα γράψαμε πολλές φορές, έγκαιρα. Όχι γιατί έχουμε κληρονομικό χάρισμα, αλλά οι άνθρωποι που έχουν λεφτά φαίνονται από τα πρώτα δευτερόλεπτα ! Οι παπατζήδες επίσης !

Τώρα έπιασαν άλλο target group, τους Αεκτζήδες, που ξέρουν ότι η ομάδα τους δεν έχει μαντήλι να κλάψει. Όπως και ο υποτιθέμενος "επενδυτής" Βασίλης Ξενιάδης, για τον οποίο γράφονται συνεχώς άρθρα, αν και όλοι κατάλαβαν, ότι πρόκειται για παπατζή, που όχι μόνο δεν είναι bussinessman διεθνούς εμβέλειας, επιχειρηματίας πετρελαίων και λοιπά φούμαρα, αλλά πιθανότατα τρώει βερεσέ στο ταβερνάκι του "Μήτσου του Κουτσού".
Κι όμως!
Στο skai.gr (http://www.skai.gr/news/sports/article/191080/) φιλοξενούνται δηλώσεις του φίλου του Σαλιαρέλη, ο οποίος είπε:

"Ο Ξενιάδης δίνει 10 εκ. ευρώ για τις μετοχές. Τα άλλα είναι κουβέντα να γίνεται. Η σημερινή διοίκηση της ΑΕΚ του ζήτησε 2,5 εκ. ευρώ για να πάρει τις ενεχυριασμένες μετοχές της από τη Morgan Stanley και όχι για να πληρώσει τους παίκτες. Ας αναρωτηθούν οι ΑΕΚτζήδες ποια μεγάλη ομάδα βρίσκεται πίσω από τις πιέσεις να μην δοθούν οι μετοχές στον Ξενιάδη". 

Δηλαδή, ο πεινάλας, θέλει να πάρει την ΑΕΚ, αλλά είναι τόσο ισχυρός, που τον τρέμει ο ...Μαρινάκης και βάζει εμπόδια, για να μην αποκτήσει τις μετοχές ο Παπατζιάδης!

Καλά που δεν έγραψαν κανένα άρθρο με τίτλο:

"Τρέμει ο Μαρινάκης τον Ξενιάδη και πιέζει τον Ομπάμα, να πιέσει τον Παπαδήμο, να  μην αφήσουν τον Ξενιάδη να αποκτήσει την ΑΕΚ"
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη