18 Ιαν 2012

Πρόκριση ΠΑΟΚ με οχετό ύβρεων εναντίον Ζαγοράκη

Αποδοκίμασαν τους υβριστές οι περισσότεροι φίλαθλοι
Με πέναλτι του Λίνο στο 33’, για το οποίο διαμαρτύρεται έντονα η Ένωση, και γκολ του Αθανασιάδη στο 54΄ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 της ΑΕΚ στην «Τούμπα» και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει..
εντός έδρας τον Ατρόμητο. Στο πρώτο μέρος, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί με πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Λίνο και κέρδισε ο Λάζαρ σε μαρκάρισμα από τον Κάλα. Ο βοηθός υπέδειξε πέναλτι και προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των παικτών της ΑΕΚ, χωρίς όμως να αλλάξει η απόφαση. Στο 30’ ο Καφές πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αφού ο Μάκος τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο. Στο δεύτερο μέρος ο Κωστένογλου πέρασε στο γήπεδο τον Λυμπερόπουλο για να δώσει ώθηση στην επίθεση, όμως τελικά ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που σκόραρε. Στο 54’ ο Αθανασιάδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπέλεκ στη μικρή περιοχή και με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό 2-0, με το οποίο ο ΠΑΟΚ πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Η ΑΕΚ απείλησε στο 78’ με τον κεραυνό του Λυμπερόπουλου, όμως η προσπάθειά του Έλληνα επιθετικού πέρασε άουτ.
Να σημειωθεί ότι μερίδα των οργανωμένων φίλων του ΠΑΟΚ φώναξαν συνθήματα κατά του Θοδωρή Ζαγοράκη και οι υπόλοιποι τους αποδοκίμασαν.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=455478&cid=10

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο, πως μερίδα των οργανωμένων φώναξε συνθήματα κατά του Θοδωρή Ζαγοράκη, με τους υπόλοιπους φιλάθλους του γηπέδου να τους γιουχάρουν.
http://www.sigmalive.com/sports/football/greece/456824

Εντονες αποδοκιμασίες σε βάρος του Θοδωρή Ζαγοράκη από μερίδα οργανωμένων, με γιουχάισμα απάντησε το υπόλοιπο γήπεδο.
http://tnsite.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=16557%3A--8----&catid=38%3A2011-08-04-11-37-37&Itemid=60

Έντονες αποδοκιμασίες σε βάρος του Θοδωρή Ζαγοράκη από μερίδα οργανωμένων, με γιουχάισμα απάντησε το υπόλοιπο γήπεδο.
http://www.politis-sports.com/cgibin/hweb?-A=98603,viewsportnews.html&-V=onlinenews
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη