26 Ιαν 2012

κ. Χρυσοχοϊδη, αλλαγή του πολιτικού συστήματος ή λόγια του αέρα;;;


Σε δηλώσεις του σήμερα στο MEGA, ο κ. Χρυσοχοϊδης υποστήριξε ότι δίνει τη μάχη του για να αλλάξει το πολιτικό σύστημα. Συγκεκριμένα μεταξύ των άλλων είπε:

«Χρειάζεται ένα πολιτικό σύστημα που θα υπηρετεί την αλήθεια και τη δικαιοσύνη» και συμπλήρωσε πως «Ξέρω ότι ταράζω τα νερά ενός πολιτικού συστήματος που είναι πεθαμένο και επιχειρεί μέσα σε μια κλινική έκτακτης ανάγκης να σωθεί».


Πολύ σωστά τοποθετεί το θέμα ο κ. Χρυσοχοϊδης ότι δηλαδή το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα έχει πεθάνει και η σήψη του απειλεί με σηψαιμία ολόκληρο το κοινωνικό σώμα, όμως δεν μας εξηγεί πως ακριβώς αντιλαμβάνεται αυτή την αλλαγή; Τι ακριβώς εννοεί; Ποιές συγκεκριμένες αλλαγές προτείνει; Μόνο λόγια του αέρα;

Υπενθυμίζουμε ότι και ο κ. Παπανδρέου το 2007, όταν έδινε εσωκομματική μάχη με τον κ. Βενιζέλο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, είχε μιλήσει για αλλαγή του πολιτικού συστήματος και για αυτονομία της πολιτικής από τα μεγάλα συμφέροντα. Όμως παρότι, από αυτό εδώ το blog του ζητούσαμε να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοούσε, ποτέ δεν το έπραξε.

Το τι ακριβώς εννοούσε, φάνηκε στη συνέχεια. Αποθέωση της προσωπικής του κληρονομικής μοναρχίας στη χώρα. Αυτό τελικά εννοούσε. 



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη