6 Ιαν 2012

Κάποιος λέει ψέμματα

χθες αναδημοσιεύσαμε από το Newsbomb τις δηλώσεις Μπουτάρη, ότι δεν θα εορταστεί η απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης (πράγματι δεν θα εορταστεί αλλά αυτό είναι άσχετο με τον Μπουτάρη), με ενεργό link προς το newsbomb, (για να μη νομίσει κανείς ότι τα λέμε εμείς) που είχε την είδηση, με παράθεση δημοσιεύματος εφημερίδας. Δεν γνωρίζουμε την ακρίβεια της είδησης, όπως κανείς δεν γνωρίζει την ακρίβεια κάθε μιας από τις χιλιάδες ειδήσεις. Το ίδιο ισχύει με κάθε είδηση που διαβάζει ο καθένας από μας, στο newsbomb ή στο newsit ή στο protothema κλπ. και δεν έχει βίντεο με τις δηλώσεις. Επομένως..
τις εκλαμβάνουμε ως αληθείς αφού προέρχονται από επίσημο, επώνυμο ειδησειογραφικό τόπο, από επαγγελματικό ΜΜΕ δηλαδή.
Σήμερα στο οικονομικό portal voria, διαβάζουμε ότι διαψεύδει ο Μπουτάρης.
Φυσικά και πάλι δεν ξέρουμε ποιά είναι η αλήθεια.
Αν διαψεύδει όντως ο κ.Μπουτάρης, ας βγάλει ανακοίνωση στο site του δήμου ή δελτίο τύπου. Απλό είναι. Η τακτική των διαρροών, είπα, ξείπα, δεν θυμάμε, άλλα λέει ο ένας, άλλα ο άλλος, δεν είναι σοβαρή.
O Δήμος Θεσσαλονίκης έχει γραφείο τύπου και στα δελτία του δεν βλέπουμε διάψευση
http://www.thessaloniki.gr/portal/page/portal/DimosThessalonikis/Tab2

άρα, σχόλια σαν το παρακάτω από κακομαθημένο κομματόσκυλο:
"Γιατί ρε μάγκες παραπληροφορειτε τον κόσμο; Ο κόσμος του επενδυτή βρίσκεται υπό εκκαθάριση και ο μπουταρης διέψευσε ότι έχει κάνει τέτοιες δήλωσεις. Αντίθετα είπε ότι οι εκδηλώσεις θα γίνουν κανονικά. Καταντησατε φερεφωνα της ΝΔ.έχετε χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας. Απευθύνεστε σε πλέον αδαης αναγνώστες που δεν ξέρουν ούτε να διαστραυρωσουν τα σκουπίδια που τους πασαρετε. δεν θα σας ξαναδιαβάσω"

χρήζουν των κατωτέρω απαντήσεων:
1) από πού ως πού είναι παραπληροφόρηση η αναδημοσίευση κειμένου εφημερίδας με ενεργό λινκ;
2) "ο μπουτάρης διέψευσε", λέει ο στεναχωρημένος υβριστής μας. Πού είναι η διάψευσή του; Πού; Και ποιός μας λέει ότι δεν θα διαψεύσει τη voria ;;;
3) "είστε φερέφωνα της ΝΔ". Η γνωστή μπούρδα των κακομαθημένων πασόκων, που επειδή η ΝΔ είναι ανύπαρκτη στα ΜΜΕ (μιλάμε για πολύ ανύπαρκτους!), νομίζει ότι κάθε είδηση που ενοχλεί τον λατρεμένο του ηγέτη, κατατάσει το blog στα "φερέφωνα της ΝΔ". Μπούρδες στο τετράγωνο !
4) "απευθύνεστε σε αδαής αναγνώστες που δεν ξέρουν να διασταυρώσουν την είδηση" λέει ο χάχας. Πού να τη διασταυρώσουν αγαπητό μου κομματόσκυλο; Εμείς πριν τη βάλουμε, ψάξαμε όλο το διαδίκτυο και δεν είδαμε κανένα αντίθετο δημοσίευμα. Εσύ πού το είδες; Τι σόι διασταύρωση να κάνουν και να κάνουμε; Εσύ, πού τη διασταύρωσες;
5) "δεν θα σας ξαναδιαβάσω" λέει στο τέλος ο κακομαθημένος. Μα το ΄παμε χιλιάδες φορές. Το blog αυτό είναι ανεξάρτητο. Αφού σε ξενίζει τόσο η εικόνα ενός μέσου, που γράφει τα πάντα κι όχι, μόνο ό,τι του υποδεικνύουν τα πράσινα αφεντικά, γιατί κουράζεσαι; Αφού δεν θέλεις να έχεις σφαιρική ενημέρωση, για όλες τις απόψεις, αλλά να ρουφάς τη εκπορευόμενη από τα κατεστημένα ΜΜΕ μονόπλευρη ενημέρωση, τι δουλειά έχεις εδώ;  Αφού σου αρέσει να διαβάζεις μόνο άρθρα που υμνούν τον Μπουτάρη και τον Παπανδρέου, γιατί έρχεσαι σε ένα αντικειμενικό blog που τα λέει όλα, και τα στραβά και τα καλά;
Μη μας διαβάσεις λοιπόν, είσαι αποκλεισμένος από την παρέα των ανθρώπων που θέλουν όλες τις απόψεις κι όχι μόνο τις στρατευμένες καταπράσινες.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη