2 Ιαν 2012

Πολύ παρορμητικοί ρε παιδί μου αυτοί οι οικονομικοί Εισαγγελείς

Λοιπόν κυρία πρασινοσκουφίτσα και όσοι υποστηρικτές τού κ. Μπένι, αλλά και όσοι βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος; Εξακολουθείτε να διψάτε για ονόματα; Θέλετε να μάθετε ποιος παρενέβη στο έργο των οικονομικών εισαγγελέων, διότι ..
αν δεν σας πουν ονόματα, θα είναι κατάπτυστοι και εξοβελιστέοι οι εισαγγελείς που ρίχνουν λάσπη χωρίς στοιχεία;

Κοίτα ποιος μιλάει ρε! Κοίτα ποιος μιλάει. Βγήκαν οι πράσινοι παπαγάλοι και προκαλούν να τους πουν ονόματα. Γιατί είσθε τόσο περίεργοι; Τι θέλετε να μάθετε; Αυτό που δεν θέλετε να πιστέψετε; Κι’ αν το μάθετε θα το πιστέψετε; Όχι βέβαια. Θα ζητάτε αποδείξεις. Θα μετατραπείτε σε τηλεεισαγγελίες. Θα τηλεδικάσετε τους οικονομικούς εισαγγελείς που είπαν ονόματα χωρίς στοιχεία. Δεν σας χρειάζονται ονόματα όμως. Σας χρειάζεται βρεμμένη σανίδα, όχι Σανιδάς, διότι ούτε αυτός σας έκανε. 

Τι θα μας πείτε τώρα για τον κ. Καπελέρη σας; Μήπως τώρα καταλάβατε γιατί ανέκρουσε πρύμναν ο Μπένι και παρέμειναν στη θέση τους οι οικονομικοί εισαγγελείς; Όχι; Δεν καταλάβατε; Δεν πειράζει. Συνεχίστε το θεάρεστο έργο σας. Υπάρχει άφθονη παπαγαλίνη εκεί που την ψάχνει κανείς. Αν δεν την ψάχνει, δεν την βρίσκει. Σωτήριος Καλαμίτσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη