14 Ιαν 2012

Ο Βενιζέλος δήλωσε ότι πιθανόν να μην είναι υποψήφιος αρχηγός…

του Γιάννη Κάκκανου
Διαβάζοντας τον ηλεκτρονικό Τύπο πληροφορηθήκαμε την ενδεχομένη περίπτωση ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο στο Εθνικό Συμβούλιο, ακόμη και αποχώρησής του από..
την κούρσα διαδοχής του νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ.
Με αφορμή, λοιπόν, την επιμονή όχι μόνο του συγκεκριμένου πολιτικού, αλλά και όλων των άλλων που έχουν… ριζώσει στα κοινοβουλευτικά έδρανα, λέμε τα εξής: Δεν χρειάζεστε ούτε εσείς, ούτε κανένας απ’ όλους εσάς που φέρατε το κίνημα, τα κόμματα και τη χώρα σε αυτό το κατάντημα. 
Η Ελλάδα μας έχει χιλιάδες νέα στελέχη σε όλους τους κομματικούς χώρους και στους νέους πολιτικούς πυρήνες συσπείρωσης για να χρησιμοποιηθούν και να προσφέρουν στην πατρίδα την αγάπη τους. Μια ενέργεια που θα ικανοποιούσε την κοινωνία και επιβάλλετε να πράξετε θα ήταν να μένατε εθελουσίως και οι 300 – αφού δεν θέλετε τη μείωση του αριθμού σας στο ελάχιστο που προβλέπει το Σύνταγμα – άμισθοι στη Βουλή μέχρι την προκήρυξη των εθνικών εκλογών και την οριστική σας αποχώρηση από την πολιτική… 
Η επόμενη Βουλή πρέπει να είναι με άλλους εκλεγμένους αρχηγούς και βουλευτές χωρίς προηγούμενη κοινοβουλευτική εμπειρία. Καλό θα ήταν μέσα σε αυτούς να υπάρχουν και πάρα πολλές γυναίκες.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη