16 Ιαν 2012

Κόλπο του Μπένι προς όφελος των "πράσινων αυτοδιοικητικών" στη Θεσσαλονίκη...

Το παιχνίδι του Βαγγέλη Βενιζέλου είναι πολύ χοντροκομμένο και κομματικό, ακριβώς δηλαδή όπως μας συνήθιζε το ΠΑΣΟΚ όλες τις προηγούμενες δεκαετίες: ο υπουργός Οικονομικών αλλάζει όλο το εκλογικό σύστημα και προκηρύσσει αρχαιρεσίες στον Σύνδεσμο ΟΤΑ Θεσσαλονίκης, ώστε να παραδώσει τον φορέα στους "πράσινους", όπως κατήγγειλε σήμερα η ΝΔ Θεσσαλονίκης, σε συνέντευξη τύπου της...
Το μαγαζί είναι γωνιακό! Ο...
Σύνδεσμος ΟΤΑ Θεσσαλονίκης έχει ταμείο 6 εκ. ευρώ και κατασκευάζει σήμερα έργα συνολικού προυπολογισμού 40 εκ. ευρώ, χρήματα τα οποία προέρχονται κατά 100% από πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Τη διοίκηση του ασκούν από το 2003 στελέχη προερχόμενα από τη Νέα Δημοκρατία, υπό τον Πρόεδρο Γιάννη Ζουρνά. Το σχήμα Ζουρνά πήρε ψήφο εμπιστοσύνης δέκα έξι (16) φορές από όλους τους δημάρχους του νομού και παρουσίασε πραγματικό έργο! Η διαχείριση απορριμμάτων είναι ο μόνος τομέας της Δημόσιας Διοίκησης στον οποίο η περιοχή της Θεσσαλονίκης είναι πρώτη σε όλη τη χώρα, πολύ πιο προοδευμένη από την Αττική!
Το... γωνιακό μαγαζί λοιπόν έβαλαν στο μάτι κάποιοι! Και βάλθηκαν να το κυριεύσουν. Το εκλογικό σύστημα όμως τους εμπόδιζε γιατί στο Νομό Θεσσαλονίκης κυριαρχεί η Νέα Δημοκρατία. Έτσι, έβαλαν τον Βενιζέλο να το αλλάξει και να θεσπίσει ένα νομικό εξάμβλωμα, που μετατρέπει την πλειοψηφία σε μειοψηφία!
Ο Βενιζέλος φυσικά τους έκανε τη χάρη! Τους χρειάζεται βλέπετε για τη μάχη που θα δώσει για να πάρει το ΠΑΣΟΚ, οπότε δεν μπορεί να τους χαλάσει χατήρι! Υποτάσσεται στη θέληση των "πράσινων παραγοντίσκων"! Γι' αυτό το ΠΑΣΟΚ είναι επικίνδυνο για τη χώρα... πάντα ήταν!   
Γιατί την ώρα που η χώρα οδεύει προς τη πτώχευση αυτοί δεν σκέφτονται για τη σωτηρία της. Το μυαλό τους το'χουν για να αλώνουν τα γωνιακά μαγαζιά...

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη