24 Ιαν 2012

Πανοζάχος: "Τα συγχωροχάρτια δεν δίνονται έτσι κ. Χρυσοχοΐδη."

Η ειλικρίνεια του νυν Υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας και επί εποχής ψήφισης του μνημονίου κάτοχο άλλου υπουργικού θώκου (Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη) κ. Χρυσοχοΐδη είναι αφοπλιστική. Ένα από τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, και επίδοξος αρχηγός..
κόμματος δηλώνει απερίφραστα ότι ουδέποτε διάβασε το μνημόνιο, που υποδούλωσε τον Ελληνικό λαό, διότι είχε άλλα καθήκοντα τότε ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη και δεν ήταν δική του δουλειά.
Την ψήφο του ωστόσο την έδωσε και αν μπορούσε θα έδινε και μία επιπλέον για τη σωτηρία της Ελλάδος! Το μνημόνιο υπογράφηκε κάτω από συνθήκες πανικού, σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Χρυσοχοΐδη, γιατί υπήρχε το ενδεχόμενο παύσης πληρωμών και στηρίχθηκε σε κάποιες παραδοχές που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα με ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα και μέτρα που χτυπούσαν την αγορά.
 Τώρα που οι Έλληνες χαροπαλεύουν και η αγορά δέχεται απανωτά χτυπήματα τι έχετε να δηλώσετε κ. υπουργέ; Αξίζει στους συμπατριώτες σας να ζουν σε συνθήκες κατοχής εν έτη 2012; Τα συγχωροχάρτια δεν δίνονται έτσι κ. Χρυσοχοΐδη.

 Πανοζάχος Δημήτρης
 Μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας ΝΔ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη