9 Ιαν 2012

Έσωτερικό πρόβλημα στην παράταξη Ζορπίδη προκάλεσε ο... Μητράκης!!!

Τις αντιδράσεις πολλών στελεχών που έχουν εκλεγεί με το ψηφοδέλτιό του αντιμετωπίζει ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Μιχάλης Ζορπίδης, μετά την απόφασή του να απολύσει "γαλάζιο" δημοσιογράφο για να προσλάβει (ως σύμβουλο Τύπου και υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου) τον γνωστό για τις πράσινες καταβολές του, Γιώργο Μητράκη...
Την αντίδραση στην πρόσληψη Μητράκη έχει εκδηλώσει και ο αντιπρόεδρος του ΕΕΘ (και στενός συνεργάτης του Μιχ. Ζορπίδη) Κλεόβουλος Θεοτόκης, ο οποίος έχει όμως... προσωπικό θέμα με τον...
Μητράκη. Ο δημοσιογράφος αυτός είχε πρωτοστατήσει σε μία απίστευτη εκστρατεία δημοσιογραφικής λάσπης από την εφημερίδα "Επενδυτής" εναντίον του Θεοτόκη, όταν ο τελευταίος ήταν (επί ΝΔ) μέλος της Διοίκησης της ΕΥΑΘ. Ο Μητράκης τότε έγραφε για σκάνδαλα και παρανομίες, οι οποίες φυσικά ποτέ δεν υπήρξαν. Ο δημοσιογράφος, που σήμερα προσλαμβάνεται στο ΕΕΘ υπό δεξιά διοίκηση, αφιέρωσε δεκάδες δημοσιεύματα στην (υπό το Γιώργο Σκόρδα) διοίκηση της ΕΥΑΘ, υιοθετώντας τις "καταγγελίες" των συνδικαλιστών της επιχείρησης για πλαστογραφίες, παρατυπίες, στημένους διαγωνισμούς και άλλες χοντρές παρανομίες! Ο κ. Μητράκης ποτέ φυσικά δεν έγραψε ότι στις δίκες που ακολούθησαν για τις "καταγγελίες" αυτές η διοίκηση Σκόρδα δικαιώθηκε πλήρως και οι "καταγγέλλοντες" καταδικάστηκαν για συκοφαντική δυσφήμηση!  

Αντιδράσεις για την πρόσληψη του Μητράκη υπάρχουν όμως και από μέλη του ΔΣ που διατηρούν στενότερες σχέσεις με τις κομματικές οργανώσεις. Τα στελέχη αυτά λένε ότι ο κ. Ζορπίδης έχει υποχρέωση να συνυπολογίζει στις αποφάσεις του τόσο τους εκλεγμένους με αυτόν συμβούλους όσο και το κόμμα το οποίο τον υποστήριξε επίσημα για να πετύχει μία τόσο ευρεία νίκη. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΕΕΘ απαντά ότι πλέον δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα της ΝΔ και ότι είναι υποχρεωμένος να λειτουργεί πλέον υπερκομματικά! Έτσι όμως θα αντιμετωπίσει την κατηγορία ότι "θυμάται το κόμμα μόνο όταν το έχει ανάγκη, δηλαδή λίγο πριν τις εκλογές και το γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του αμέσως μετά".
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη