5 Ιαν 2012

Απάντηση Νυφούδη στο e-mail του αναγνώστη

(το e-mail εδώ)
Όταν πριν από δύο χρόνια πήρα την απόφαση να ηγηθώ μιας προσπάθειας που θα έφερνε την αλλαγή στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να μου υπενθυμίσουν ότι «τα βάζω με μεγάλα συμφέροντα». «Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να συγκρουστείς με τρεις Δημάρχους;» μου είπαν κάποιοι. «Είμαι σίγουρος πως η κοινωνία μας αλλάζει» τους απάντησα. Από την πρώτη μέρα..
του πολιτικού μου βίου μέχρι σήμερα μιλώ τη γλώσσα της αλήθειας. Αυτό μου στοιχίζει.
Συχνά- πυκνά καλούμε να δώσω απαντήσεις σε ανώνυμα δημοσιεύματα που εκπορεύονται εκ του πονηρού ή εξ άλλων κουτοπόνηρων παλαιοπολιτικών κύκλων. Δήλωσα δημόσια ότι διαφωνώ με συγκεκριμένη διάταξη του νόμου για τη δήλωση των περιουσιακών στοιχείων των αιρετών της αυτοδιοίκησης, όμως, δήλωσα επίσης δημόσια ότι θα προχωρήσω στη δημοσιοποίηση των περιουσιακών μου στοιχείων.

τα δύο e-mails. Στο taxalia δημοσιεύονται αυτούσια χωρίς καμία παρέμβαση από τους διαχειριστές

Διαφωνώ με το χαράτσι της ΔΕΗ κι όμως το πληρώνω. Σημειωτέον ότι ουδέποτε έχω διαχειριστεί δημόσιο χρήμα και ως εκ τούτου δεν έχω τίποτα να κρύψω. Είναι γνωστό επίσης ότι εκατοντάδες μέλη της αυτοδιοίκησης ανά την επικράτεια δεν έχουν δημοσιοποιήσει τα περιουσιακά τους στοιχεία. Για παράδειγμα, στην παράταξη της διοίκησης του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη μόλις το 1/3 των δημοτικών συμβούλων προέβη στη σχετική δημοσιοποίηση.

 Το ανώνυμο mail που δημοσίευσε το blog taxalia με κατηγορεί ότι εργάζομαι σε μία θέση την οποία κατείχα νόμιμα και από την οποία παραιτήθηκα πριν από την έναρξη της στρατιωτικής μου θητείας. «Οι φήμες λένε το αντίθετο» σύμφωνα με το mail! Ντροπή σας υποκριτές! Σταματήστε να βρομίζετε την κοινωνία με ψέματα και συκοφαντίες. Ή βοηθήστε μας να καθαρίσουμε τον τόπο ή κρυφτείτε στα σπίτια σας. Με φήμες δεν αλλάζουν οι τύχες της πατρίδας μας. Κύριοι με τις κουκούλες, να είστε βέβαιοι ότι θα γίνουμε η σκιά σας. Προσπαθείτε να μας φιμώσετε. Θέλετε να σταματήσουμε να σας ελέγχουμε. Ενοχλείστε από τις αλήθειες που λέμε. Οι μέρες σας τελειώνουν. Οι εποχές αλλάζουν. Είναι λαϊκή απαίτηση. 

Νίκος Νυφούδης 
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης "
Νέο Πρόσωπο για το Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη"
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη