23 Ιαν 2012

O Π.Ψωμιάδης για τις δηλώσεις Χρυσοχοϊδη για τη Γ.Γ. Μακ-Θρα

Σχετικά με τις τελευταίες δηλώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μ. Χρυσοχοΐδη για την κατάργηση της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας - Θράκης, ο Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

 «Οι δηλώσεις με τις οποίες ο κ. Χρυσοχοΐδης κατηγορεί τους 110 υπαλλήλους ότι πληρωνόταν χωρίς να έχουν αντικείμενο εργασίας, θυμίζει τη λαϊκή ρήση ‘‘εκεί που μας χρωστούσαν, μα παίρνουν και το βόδι’’. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τις πομπώδεις δηλώσεις κορυφαίων κυβερνητικών υπουργών για αναβάθμιση της Μακεδονίας – Θράκης διά της κατάργησης του Υπουργείου. Κανείς δεν θέλει δημοσίους υπαλλήλους που δεν δουλεύουν, όμως οι πολίτες φταίνε όταν η κυβέρνηση υποβαθμίζει και απαξιώνει ένα ολόκληρο Υπουργείο εθνικής και αναπτυξιακής σημασίας;
Η αεργία των υπαλλήλων είναι έργο της κυβέρνησης. Φαίνεται ότι στη μάχη της διαδοχής, ο Μ. Χρυσοχοΐδης αναζητά το ΟΚ του μεγάλου αδελφού. Όμως αντί να κάνει τέτοιες δηλώσεις, θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί. Γιατί η πολιτική της κυβέρνησης κατέστρεψε το λαό και την Ελλάδα, όπως ο ίδιος εξάλλου πολλές φορές είπε. Αλλά, έχουν γνώση οι φύλακες. Όλοι έχουν πάρει χαμπάρι τι παιχνίδι παίζεται και ποιανού εντολοδόχοι είναι. Όμως, εμείς τη Μακεδονία δεν την ξεπουλάμε, ούτε τη χαρίζουμε. Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους, ορισμένα τσιράκια της κυβέρνησης και των ξένων συμφερόντων».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη