13 Φεβ 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Διαβεβαίωναν τον Σαμαρά πως οι διαρροές δεν θα ξεπεράσουν τις 4-5!!

Από το olympia.gr 
Ενώ όπως σας αποκαλύψαμε εχθες ο ΓΑΠ έπαιρνε προσωπικά έναν προς έναν τους βουλευτές για να βεβαιωθεί για τις προθέσεις τους και να ξέρει τι.. του γίνεται, (“Καραγκιόζη, πάρε τον αδερφό σου και τα CDS και φύγε από..
δώ!”) ο Αντώνης Σαμαράς φαίνεται πως εμπιστεύθηκε συνεργάτες του για αυτό το δύσκολο έργο. 
Πώς είναι δυνατόν να επωμίζεται αυτό το τιτάνιο έργο ο κύριος Χαρακόπουλος και ο κύριος Τασούλας; Το αποτέλεσμα ήταν οικτρό. Με αυτά και με άλλα, ο Σαμαράς είχε την εντύπωση πως οι “αντιφρονούντες” δεν θα ξεπερνούσαν τα δάχτυλα του ενός χεριού, γεγονός που εξηγεί ως έναν βαθμό την χθεσινοβραδυνή του εμφάνιση στο βήμα της βουλής. Δεν είχε αντιληφθεί τον αναβρασμό στην ΚΟ και κανείς δεν φρόντισε να του κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου. Όπως επίσης και τους λόγους: 
Ο Βενιζέλος διασύρθηκε στην βουλή από τον Λαφαζάνη λόγω του Βρετανικού δικαίου, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έβραζαν ψάχνοντας μία απάντηση και ο Σαμαράς δεν αναφέρθηκε καθόλου σε αυτό το μείζον θέμα στην κοινοβουλευτική του ομιλία. Έτσι, η αφρόκρεμα της κοινοβουλευτικής ομάδας φτάνει στο σημείο της διαγραφής την ίδια στιγμή που κάποιοι φανεροί και αδιαφανείς συνεργάτες δίνουν ρεσιτάλ ανεπάρκειας σε όλα τα επίπεδα. …
η γυάλα όμως δεν αποτελεί πλέον δικαιολογία. 

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη