16 Φεβ 2012

Με 5.000 οπαδούς του ο ΠΑΟΚ για το "διπλό" με Udinese

Χωρίς Βιεϊρίνια και Κοντρέρας πια, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει απόψε (22:05 – ΑΝΤ1) στο «Φρίουλι» να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «16» του Europa League με αντίπαλο την Ουντινέζε, η οποία θα αγωνιστεί χωρίς τον τραυματία Αντόνιο ντι Νατάλε. 

Ο Λάζλο Μπόλονι αναμένεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ σε διάταξη 4-3-3, με τους:
Κρέσιτς - Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Μαλεζά, Σταφυλίδη - Λαζάρ, Γκαρσία, Φωτάκη- Σαλπιγγίδη, Γεωργιάδη, Αθανασιάδη. Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Αποστολόπουλος, Γιάννου, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Τσουκαλάς, Χαλκιάς, Νιμανί, Ρομπέρ, Λίνο, ενώ απουσιάζουν οι τραυματίες Ιβιτς, Ετο, Γλύκος, Κατσικάς.

Ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν καλείται να παρατάξει ενδεκάδα χωρίς τον ηγέτη και πρώτο σκόρερ της Ουντινέζε, Αντόνιο ντι Νατάλε και θα επιλέξει ως συνήθως τον σχηματισμό 3-5-2. Πιθανότερη ενδεκάδα: Χαντάνοβιτς -Ντομίτσι, Ντανίλο, Μπενάτια - Μπάστα, Αμπίντι, Πίντσι, Πασιέντζα, Αρμέρο - Φαμπρίνι, Φλόρο Φλόρες. Εκτός από τον Ντι Νατάλε, δεν θα αγωνιστούν και ο τραυματίας Ισλα και ο ανέτοιμος Ασαμόα. 

Ο ΠΑΟΚ θα έχει την υποστήριξη περίπου 5.000 οπαδών του, καθώς η ιταλική ομάδα (τέταρτη στο Καμπιονάτο με 41 βαθμούς, πίσω από Λάτσιο, Μίλαν, Γιουβέντους) είχε κάνει δεκτό το αίτημά του για επιπλέον εισιτήρια. * Ο νικητής των αναμετρήσεων Ουντινέζε – ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Αλκμααρ – Αντερλεχτ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη